اغلب حتی پس از خوردن نوع مناسب غذای خانگی از نظر میزان چربی، نشاسته و کالری، احساس سنگینی، یبوست و کمبود انرژی می‌کنیم. این اتفاق تعجب ما را بر می‌انگیزاند و اغلب از خود می‌پرسیم چرا چنین چیزی رخ می‌دهد؟ یکی از دلایل این اتفاق می‌تواند نخوردن غذا به نسبت درست باشد.

غذا

همشهری آنلاین – آرش نهاوندی: روجوتا دیوکار، متخصص تغذیه و نویسنده، در ویدیویی که در اینستاگرام پست کرد به این نکته اشاره کرد که برای احساس سبکی، انرژی و شادی، مهم است که غلات و حبوبات را به نسبت درست بخورید. در این مطلب به جزئیات نظرات این متخصص درباره تغذیه درست پرداخته‌ایم.

تنوع در غذا برای پایان دادن به رژیم غذایی

اسرار تغذیه درست ؛ چطور بعد از غذا احساس سنگینی و نفخ نکنیم


طبق گفته این متخصص تغذیه، تنوع در رژیم غذایی و خوردن غذا به نسبت درست به عنوان پیش فرضی مطلوب شناخته شده که به محرومیت در رژیم‌های غذایی معمولی و یکنواخت پایان می‌دهد . راهکار خوردن غذا به نسبت درست می‌تواند برای همه جذاب باشد و همه ذائقه‌ها و سلیقه‌های غذایی را راضی نگهدارد. این شیوه همچنین می‌تواند چشمان را سیر و اشتها را کاهش دهد. این رعایت تناسب در خوردن هضم و جذب مواد مغذی را بهبود می‌بخشد، یبوست، نفخ و اسیدیته را پایان می‌دهد. این شیوه غذا خوردن همچنین سیری را بهبود می‌بخشد و به شما احساس سبکی و انرژی بیشتر می‌دهد.

چگونه به نسبت درست غذا بخوریم

اسرار تغذیه درست ؛ چطور بعد از غذا احساس سنگینی و نفخ نکنیم

روجوتا در ادامه می‌افزاید: مهم است که از چرخه رژیم غذایی خارج شوید و تمرکز را از رژیم گرفتن به شیوه «خوردن غذا به نسبت درست» تغییر دهید. او می‌گوید: «تنها راه برای رهایی از این چرخه رژیم غذایی و تناسب اندام تا آخر عمر بدون محروم کردن خود از لذت غذا، خوردن غذا در حالت متعادل است. بنابراین پاسخ در نسبت درست نهفته است.

نسبت صحیح چیست؟

اسرار تغذیه درست ؛ چطور بعد از غذا احساس سنگینی و نفخ نکنیم

بر اساس نظر این متخصص تغذیه، روش «غذا خوردن به نسبت درست»، شیوه‌ای جاودانه برای خوردن وعده‌های غذایی ما به گونه‌ای است که حداکثر مواد مغذی را دریافت کنیم، در این شیوه ما از طعم غذا لذت خواهیم برد و حتی از نظر بصری غذا برای چشمان ما جذاب به نظر می‌رسد. و این روش غذا خوردن را می‌توان به تمام کشورها و فرهنگ‌ها تعمیم داد. در این روش ۵۰ درصد هر وعده غذایی شما باید از برنج یا غلات (نان) تشکیل شود، ۳۵ درصد آن باید شامل نوعی خوراکی دارای حبوبات و روغن و پیاز و سبزی باشد(اگر گیاهخوار نیستید ترجیحا همراه با گوشت پخته شود، مانند خورش قورمه سبزی، خورش قیمه، عدسی و خوراک لوبیا و غیره ). ۱۵ درصد دیگر هم باید از ترشی یا سالاد، ماست یا کشک تشکیل شده باشد.

دیگر چه باید کرد؟

طبق گفته روجوتا، مهم است که غذا را در وضعیت و موقعیت مناسب بخورید. همچنین، ۴۰ تا ۴۵ دقیقه بعد از خوردن غذا و مصرف آب، کمی پیاده روی کنید، این کار به هضم بهتر غذا و افزایش سطح انرژی بدن کمک می‌کند. این متخصص توصیه می‌کند بلافاصله بعد از غذا نخوابید و سعی کنید آخرین وعده غذایی روز خود را ۲ ساعت قبل از خواب میل کنید.

بیشتر بخوانید:

کد خبر 819151
منبع: همشهری آنلاین

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار تغذیه و آشپزی

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha