چهارشنبه ۲۳ خرداد ۱۴۰۳ - ۱۴:۵۰
۱ نفر

سیب زمینی با سس خامه یک میان وعده یا پیش غذای خوش طعم و لذیذ است که حتی بین بچه‌های بدغذا هم محبوبیت زیادی دارد.

سیب زمینی

همشهری: این پیش‌غذا به دلیل وجود خامه و پنیر سرشار از کلسیم بوده و برای سلامتی همه گروه‌های سنی به ویژه کودکان مفید است. در ادامه روش پخت این غذای خوشمزه را بخوانید.

مواد لازم:

کره: ۵۰ گرم

سیب‌زمینی: یک کیلوگرم

روغن زیتون: ۲ قاشق غذاخوری

سیر: ۲ حبه

آب‌مرغ: یک لیوان

خامه: نصف لیوان

پنیر پارمزان رنده شده: نصف لیوان

نمک و فلفل سیاه: به میزان لازم

دستور پخت:

۱.سیب‌زمینی‌ها را به‌صورت حلقه‌ای برش بزنید و چند دقیقه در آب سرد بگذارید.

۲.کف سینی فر را چرب کرده، سپس سیب‌زمینی‌ها را چیده و روی آنها نمک، فلفل‌سیاه و کمی روغن زیتون ریخته و به‌مدت ۴۰ دقیقه بگذارید تا برشته شود.

۳.سیرها را پوست گرفته و به همراه کره و یک قاشق آرد داخل یک تابه گود بریزید و کمی تفت دهید.

۴.آب‌مرغ را اضافه کنید و اجازه دهید کمی بجوشید تا غلیظ شود. سپس خامه را به مواد اضافه کنید و حرارت را کم کنید.

۵.پنیر و نمک و فلفل را اضافه کرده و صبر کنید تا سس غلیظ شود.

۶.سیب‌زمینی را داخل ظرف ریخته و سس خامه‌ای را روی آن بریزید و سرو کنید.

نکته:‌ بهتر است صبر کنید سس کمی خنک شود و بعد به سیب‌زمینی اضافه کرده و با جعفری خردشده تزئین کنید. همچنین برای اینکه طعم غذا بهتر شود از سیب‌زمینی‌های استانبولی استفاده کنید.

کد خبر 859187
منبع: روزنامه همشهری

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار تغذیه و آشپزی

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 1
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • IQ ۱۶:۲۸ - ۱۴۰۳/۰۳/۲۳
    0 0
    سیب زمینی روی نمک رو بپزی طعم خوبی داره کف قابلمه نمک بریزید سیب زمینی خام هم با پوست روی نمک بگذارید یک ساعت تا با بخار گرمای نمک پخته بشه بسیار خوش طعمه این شیوه پخت بدون روغن و کره بعدش میشه اضافه کرد