دوشنبه ۱۶ مهر ۱۴۰۳ - ۱۲:۰۰
۰ نفر

 قاطی پلو از غذاهای محبوب بسیاری از خانواده‌هاست. پلوهایی متنوع و رنگارنگ که راحت تهیه و اکثر مواد مورد استفاده‌اش در خانه‌ها پیدا می‌شود. حالا اگر این قاطی پلوها با هویج مخلوط شوند، رنگ و لعاب دیگری به‌خود می‌گیرند.

هويج پلو با مرغ

همشهری آنلاین :‌ هویج پلو با انواع مختلف در گوشه و کنار کشورمان تهیه می‌شود. نکته مشترک این غذاها، رنگ نارنجی هویج است که آن را از دیگر غذاها متمایز می‌کند.

هویج پلو با مرغ

آماده‌سازی‌:۲۰دقیقه

پخت:۶۰دقیقه

تعداد: ۴نفر

مواد لازم

برنج: ۴پیمانه

پیاز متوسط: ۲عدد

سینه مرغ: ۲تکه

هویج بزرگ: ۵عدد

کره: ۱۰۰گرم

زعفران دم کرده: ۲ قاشق غذاخوری

نمک، فلفل سیاه، زردچوبه و دارچین: به میزان لازم

آب لیموترش: یک قاشق غذاخوری

خلال پسته و زرشک (برای تزئین) : به میزان لازم

طرز تهیه

۱. مرغ را همراه ۲لیوان آب ولرم، یک پیاز، نمک، فلفل سیاه و دارچین داخل قابلمه روی حرارت بگذارید تا بپزد. سپس نگینی خرد کنید. آب مرغ را هم از صافی رد کرده و برای اضافه کردن به غذا نگه دارید.

۲. یک عدد پیاز متوسط خرد شده را تفت دهید. سپس زردچوبه و مرغ را به مواد بیفزایید و سرخ کنید.

۳. هویج‌ها را درشت رنده کرده، به مواد تابه اضافه و مخلوط کنید. سپس، نمک، فلفل سیاه و دارچین را به محتویات تابه اضافه کنید.

۴. زعفران دم کرده را به مخلوط مرغ و هویج بیفزایید. سپس آبلیمو ترش را همراه چند قاشق غذاخوری از آب مرغ افزوده و تفت دهید.

۵. برنج را آبکش کنید. ته دیگ بریزید. سپس لایه لایه برنج، مرغ و هویج را داخل قابلمه اضافه کنید. لایه آخر را با برنج پر کرده و کره خرد شده را روی سطح برنج قرار دهید و دم کنید.

کد خبر 888382
منبع: روزنامه همشهری

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار تغذیه و آشپزی

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha