یکشنبه ۴ آذر ۱۴۰۳ - ۱۷:۵۳
۰ نفر

پنکیک یک صبحانه اروپایی است که در سالهای اخیر بین مردم ما هم طرفدار پیدا کرده و البته روش تهیه آن هم ساده است.

صبحانه با کدو/آشپزی

همشهری: در دستور زیر، برای تهیه پنکیک از کدو حلوایی استفاده شده است که یک غذای مفید و مقوی به حساب می آید.

تعداد: 2نفر (هر نفر 3 عدد)

آماده سازی: 45 دقیقه

مواد لازم:

شیر: ½ پیمانه

پوره کدو حلوایی:5 قاشق غذاخوری

تخم مرغ:½ عدد

کره آب کرده یا روغن:2 قاشق چایخوری

آرد : ⅔ پیمانه

بیکینگ پودر:1 قاشق چایخوری

پودر دارچین، زنجبیل و نمک:¼ قاشق چایخوری

شکر: به مقدار دلخواه

روش تهیه

1-برای تهیه پوره کدو حلوایی می‌توانید یا آنها را پوست کنده، به صورت مکعب‌ خرد کنید و داخل ظرفِ پخت بریزید. (پخت در این روش سریعتر انجام می‌شود) یا با پوست داخل ظرفِ پخت قرار دهید و بعد از پخت با قاشق، کدو را از پوست جدا کنید.

2-در هر دو روش میتوانید کفِ ظرف مقدار کمی آب بریزید و در بسته با حرارت کم بپزید یا آب نریزید و بخارپز کنید.

3-بعد از پختن کدوحلوایی، آن را با پشت قاشق، مخلوط کن یا گوشکوب برقی پوره کنید.

4-پوره کدو حلوایی خنک شده، شیر، تخم مرغ، سرکه، کره یا روغن را باهم مخلوط کنید.

5-در ظرف جداگانه آرد، بیکینگ پودر، دارچین، زنجبیل، نمک و شکر را با هم مخلوط کنید. سپس آنها به مخلوط قبلی افزوده و به اندازه‌ای مخلوط کنید که فقط ترکیب شوند. (نباید زیاد بهم بزنید)

6-ماهیتابه معمولی یا گریل را با حرارت بیشتر از متوسط، داغ کنید.برای هر پنکیک ¼ پیمانه یا 4 قاشق غذاخوری از مواد را در ماهیتابه بریزید تا پخش شود. (اگر از قاشق استفاده می‌کنید، هر 4 قاشق را در ظرفی ریخته و یکجا در ماهیتابه بریزید یعنی قاشق قاشق در ماهیتابه نریزید)

7-زمانی که در تمام سطح آن حباب ایجاد و لبه ها تیره شدند، پنکیک را برگردانید.رنگ هر دو سمت پنکیک باید قهوه ای روشن شود.

8-پنکیک کدو حلوایی را میتوانید به صورت دلخواه با عسل، مربا، شیره یا پودر قند و در کنار یک لیوان شیر سرو کنید.

نکته:

برای اینکه صبح سریعتر این پنکیک کدو حلوایی خوشمزه را آماده کنید، کدو حلوایی را از شب قبل بپزید.

از پوره کدو حلوایی گرم برای تهیه پنکیک استفاده نکنید.

کد خبر 902950

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار تغذیه و آشپزی

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha