چهارشنبه ۲۱ آذر ۱۴۰۳ - ۰۸:۵۷
۰ نفر

یکی از انواع مرباهایی که در فصل پاییز به راحتی می‌توان آن را در خانه تهیه کرد، مربای انار است.

تنقلات اناری

به گزارش همشهری آنلاین، برای این کار پیش از هر چیز انتخاب انار بسیار مهم است و بعدش کافی است مراحل گفته شده را با دقت اجرا کنید.

مدت زمان آماده‌سازی‌: 60دقیقه

تعداد نفرات: 5نفر

مواد لازم

آب انار: یک لیتر

انار:5عدد

آبلیمو:۲ قاشق غذاخوری

شکر:۴ لیوان

روش تهیه:

1-ابتدا انارها را دانه و پوست‌های سفید داخل انار را کاملا جدا کنید. پس از آن دانه‌ها را بشویید.

2-با استفاده از آبمیوه‌گیری، غذاساز، چرخ گوشت و… آب‌انارها را بگیرید و از صافی رد کنید تا یکدست شود.

3-سپس شکر را با آب انار ترکیب کرده و روی حرارت قرار دهید. اجازه دهید تا شربت غلیظ شده و به قوام برسد. هنگام جوشیدن حتما کف روی آب انار را بردارید.

4- بعد از حدود ۴۵ دقیقه دانه‌های انار را اضافه کرده و برای جلوگیری از شکرک زدن مربا ۲ قاشق غذاخوری آبلیمو به مربا اضافه ‌کنید.

5- سپس حدود ۳۰ دقیقه اجازه ‌دهید تا با شعله کم بجوشد. بعد زیر ظرف را خاموش کنید و مربا را پس از خنک‌شدن در ظرف خشک و تمیز بریزید و در یخچال بگذارید و پس از سردشدن نوش‌جان کنید.

نکته: برای نگهداری طولانی‌مدت مربا بهتر است از ظروف شیشه‌ای استفاده کنید. ظرف باید کاملا خشک باشد تا کپک نزند.

کد خبر 907619
منبع: روزنامه همشهری

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار تغذیه و آشپزی

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha