اگر اهل درست کردن غذاهای جدید یا کمتر شناخته شده هستید، توصیه ما به شما پخت انار پلو با پرک بادام است. پلویی خوش آب و رنگ ویژه فصل پاییز که طعمی دلپذیر دارد.

انارپلو

همشهری - سعیده مرادی: فاطمه باقری، مدرس و کارشناس آشپزی روش تهیه انارپلو با پرک بادام را ارائه کرده اس تا با درست کردن این غذای خوشمزی طعمی متفاوت تجربه کنید.

مدت زمان آماده سازی: ۲۰ دقیقه

مدت زمان پخت: یک ساعت

تعداد نفرات: برای ۲ نفر

مواد لازم:

برنج: ۲۵۰ گرم

دانه انار: ۱۲۰ گرم

پرک بادام: ۵۰ گرم

عصاره سبزیجات: ۵۰۰ میلی لیتر

زیره آسیاب شده: یک قاشق چای خوری

پوست پرتقال رنده شده: ۲ قاشق غذاخوری

تخم گشنیزآسیاب شده: یک قاشق چای خوری

زعفران: به میزان لازم

روش تهیه:

۱: در ابتدا عصاره سبزیجات را در قابلمه‌ای بریزید و زیر شعله را زیاد کنید تا بجوش بیاید.

۲: بعد از بجوش آمدن عصاره، برنج را به آن بیفزایید تا بپزد. هنگامی که به میزان لازم پخته شد، آن را آبکش کنید و دم بگذارید.

۳: در این حین انار دانه شده را با تخم گشنیز و زیره و پوست پرتقال رنده شده و پرک بادام مخلوط کنید و داخل تابه بریزید و کمی تفت دهید. بعد مقداری زعفران به آن بیفزایید و اجازه دهید تا عطر و رنگ زعفران به خورد مواد برود.

۴: در انتها و هنگام سرو برنج را به صورت لایه لایه داخل ظرف مورد نظر ریخته و ترکیب مواد را لابه‌لای برنج بریزید.

نکته:

در تهیه این غذا به جای عصاره سبزیجات می‌توانید از سبزیجات تازه معطر تازه یا خشک شده به صورت دلخواه استفاده کنید.

کد خبر 904835
منبع: روزنامه همشهری

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار تغذیه و آشپزی

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha