تا حالا برایتان پیش آمده که یکهو تنقلات شور و نمکی و حتی شیرین را هوس کنید و دلتان بخواهد لواشک یا پاستیل بخورید اما آنها را درخانه نداشته باشید؟ حالا که فصل فراوانی انار این میوه بهشتی است، می‌توانید به‌راحتی در خانه انواع لواشک و تنقلات تهیه و در مواقع دلخواه نوش‌جان کنید.

تنقلات اناری

به گزارش همشهری آنلاین: ما در اینجا به شما روش تهیه چند میان‌وعده و خوراکی ترش و خوشمزه را آموزش می‌دهیم.

* نام: لواشک انار

مدت زمان آماده‌سازی‌: ۶۰دقیقه

تعداد نفرات: ۴نفر

مواد لازم:

انار متوسط: ۵ عدد

شکر: به میزان دلخواه (اختیاری)

آب‌لیمو: یک قاشق غذاخوری (اختیاری)

نمک: یک‌چهارم قاشق چای‌خوری (اختیاری)

روش تهیه

۱-ابتدا انار را بشویید و دان کنید و بگذارید آب دانه‌ها گرفته شود. دقت کنید که هیچ پوست و غلافی همراه دانه‌ها نباشد چون وجود هسته یا پوست انار در لواشک می‌تواند باعث تلخی آن شود.

۲-انار را داخل یک ظرف بریزید و خوب له و پوره کنید. پوره به‌دست آمده را از صافی رد کنید تا دانه‌های ریز و احتمالی پوست انار جدا شود. برای اینکه لواشک شفاف‌تر و صاف‌تری داشته باشید، می‌توانید از یک تکه پارچه نازک یا گاز استریل استفاده کنید.

۳-آب صاف شده را داخل قابلمه بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید. اجازه دهید به آرامی بجوشد و غلظت پیدا کند. در این مرحله، می‌توانید شکر، آب‌لیمو و نمک را به میزان دلخواه اضافه کنید.

۴- ته‌سینی را سلفون بکشید و مایه آماده از پوره انار را روی آن بریزید و صاف و یک‌دست کنید. در انتها سینی را زیر نور آفتاب بگذارید تا لواشک شما خشک شود.

۵-می‌توانید برای تهیه لواشک فوری، سینی را در فر با دمای بسیار کم (حدود ۵۰ درجه سانتی‌گراد) قرار دهید و در فر را کمی باز بگذارید تا رطوبت اضافی خارج شود. زمان خشک‌شدن لواشک به ضخامت لایه و رطوبت محیط بستگی دارد. معمولا بین ۸ تا ۱۲ ساعت زمان نیاز است.

نکته: به جای شکر می‌توانید از نبات یا عسل برای شیرین‌ترکردن لواشک خود استفاده کنید.

کد خبر 907611
منبع: روزنامه همشهری

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار تغذیه و آشپزی

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha