دوشنبه ۲۷ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۱:۰۰
۰ نفر

در بین غذاهای مختلف غذاهای نانی تنوع و طرفداران بسیاری دارند. به ویژه اگر قرار است این نوع از غذاهای برای ماه رمضان و وعده افطار تهیه شود، می‌توان با کمترین مواد غذایی و به ساده‌ترین شکل خوشمزه‌ترین غذا را درست کرد. یکی از این غذاها واویشکا بادمجان است.

واویشکا بادمجان

همشهری - سعیده مرادی: فاطمه باقری کارشناس و مدرس آشپزی طرز تهیه واویشکا بادمجان را ارائه کرده است. با ما همراه باشید.

آماده سازی: ۳۰ دقیقه

پخت: ۲۰ دقیقه

تعداد: ۴ نفر

مواد لازم:

گوشت چرخ کرده: ۲۰۰ گرم

بادمجان: ۲ عدد

قارچ: ۵ عدد

گوجه فرنگی: ۳ عدد

پیاز: یک عدد

سیر: ۳ حبه

فلفل دلمه: یک عدد کوچک

شوید خشک: نصف قاشق چای‌خوری

زردچوبه، نمک و فلفل سیاه: به میزان لازم

روغن: به میزان لازم

طرز تهیه :

۱. در ابتدا بادمجان‌ها را به شکل مکعب‌های کوچک خرد کنید و داخل تابه سرخ کنید. سپس پیازها را به صورت نگینی خرد کرده و در تابه تفت دهید تا سبک و طلایی شوند.

۲. بعد سیرهای رنده شده را به پیاز بیفزایید و اجازه دهید تا عطر آن بلند شود. در ادامه گوشت چرخ کرده را به سیر داغ و پیاز داغ افزوده و روی حرارت خوب هم بزنید تا زمانی که رنگ گوشت به تیرگی متمایل شود.

۳. در این فاصله گوجه فرنگی و فلفل دلمه‌ای را به صورت نگینی خرد کنید. قارچ را نیز به صورت ورقه‌ای برش بزنید. بعد آنها را به ترکیب روی حرارت اضافه کنید و خوب هم بزنید.

۴. سپس با دمجان‌ها را داخل تابه ریخته و رب گوجه فرنگی را نیز به آن بیفزایید و تفت دهید. بعد ادویه‌ها و شوید خشک را به مواد اضافه کرده و تفت دهید تا عطرشان بلند شود.

۵. در نهایت درب تابه را بگذارید و اجازه دهید واویشکای بادمجان برای ده دقیقه روی حرارت باقی بماند تا کاملا جا بیفتد.

نکته:

در تهیه واویشکا اگر شوید خشک ندارید از آویشن یا نعنا خشک و حتی جعفری تازه خرد شده نیز می‌توانید استفاده کنید.

آشنایی با روش تهیه واویشکا بادمجان+فوت و فن

کد خبر 932653
منبع: روزنامه همشهری

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار تغذیه و آشپزی

بیشتر

دیدگاه خوانندگان امروز

بیشتر

پر بیننده‌ترین خبر امروز

بیشتر

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha