مواد لازم برای 4 نفر:
روغن زیتون: 2 قاشق غذاخوری
سیر خرد شده: یک حبه
اسفناج: یک کیلو، برگهای آن را از ساقه جدا کرده و خوب بشویید.
نمک: یک چهارم قاشق چایخوری
لوبیا قرمز یا چیتی پخته شده: 2 قاشق غذاخوری
طرز تهیه:
• در تابه بزرگی روغن زیتون را روی حرارت متوسط گرم کنید و سیر را درون آن به مدت 30 دقیقه تفت دهید.
• اسفناجها را به تابه اضافه کرده و روی آنها نمک بپاشید و به مدت 3- 2 دقیقه یا تا زمانیکه آب آنها گرفته شود، تفت دهید.
• در ظرف مناسبی لوبیاها را با مواد درون تابه کاملا با هم مخلوط کنید.
• سالاد را تا گرم و تازه است میل کنید.