زمان تهیه: 10 دقیقه
زمان پخت: 20 دقیقه
مقدار تهیه: به اندازه 2 بشقاب متوسط
مواد لازم:
250 گرم سیب زمینی تازه کوچک
75 گرم نخود سبز
4 عدد پیازچه به صورت اریب برش خورده
100 گرم زیتون سیاه بدون هسته
50 گرم کالباس باریک بریده شده سپس چهار قسمت شده
برای رویه سالاد
3 قاشق چایخوری روغن زیتون
1 قاشق چایخوری سرکه سفید
1 قاشق چایخوری نعنای خرد شده
2 قاشق چایخوری سس خردل
نمک و فلفل به مقدار دلخواه
طرز تهیه:
1- سیب زمینی ها را درقابلمه آب نمک در حال جوش ریخته و به مدت 15 دقیقه بجوشانید، سپس نخود سبزرا به آن اضافه کرده و به مدت 3 دقیقه بیشتر آن را بجوشانید.
اکنون مواد داخل آب جوش را زیرآب سرد قرار دهید و بگذارید خنک شوند.
2- سیب زمینی ها را به چند قطعه تقسیم کنید و آن ها را در ظرف سالاد همراه با پیازچه، زیتون، کالباس ونخود سبز مخلوط کنید.
3- برای تهیه رویه سالاد، روغن زیتون، سرکه، نعنا و سس خردل را با هم مخلوط کرده وچاشنی سالاد تهیه کنید و آن را روی سالاد بریزید.
4- سالاد را در دو بشقاب تقسیم کنید وآن را میل کنید.