مواد لازم برای 4 نفر:
ـ 400 گرم کلم برگ سفید [خواص کلم]
ـ 2 عدد پیازچه
ـ 175 گرم هویج
ـ 115 گرم کرفس
ـ 70 گرم کشمش
ـ نصف قاشق چایخوری سرخالی زیره سیاه (در صورت دلخواه)
ـ یک قاشق سوپخوری جعفری تازه خردشده
ـ 3 قاشق سوپخوری روغن زیتون بودار
ـ یک قاشق سوپخوری آب لیموترش
طرز تهیه:
1 ـ با استفاده از یک چاقوی تیز، کلم برگ را به صورت خلالی خرد کنید. پیازچهها و ساقههای کرفس را نیز حلقهحلقه ببرید. هویجها را به وسیله چاقو به شکل خلالی خرد کرده یا اینکه از رنده درشت استفاده کنید.
2 ـ بعد از اینکه مرحله برش همه سبزیجات به پایان رسید، سبزیجات خردشده را در کاسه بلوری بزرگی ریخته، سپس کشمش و در صورت دلخواه زیره سیاه را اضافه کرده و خوب با هم مخلوط کنید.
3 ـ جعفری خرد شده، روغن زیتون و آبلیمو را نیز به سالاد اضافه کرده و مواد را با قاشق با هم مخلوط کنید. درظرف حاوی این سالاد را بگذارید و آن را حدود 3 ساعت در یخچال قرار دهید تا طعم مواد با هم ترکیب شود.
پس از طی این مدت، روی سالاد را با خلالهای هویج و پیازچه تزئین کرده و سرو کنید.
نکته: اگر دری برای کاسه پیدا نکردید، از پلاستیک محافظ غذا برای پوشش دهانه ظرف استفاده کنید.