مواد مورد نیاز لایهی نخست:
پودر ژلاتین: 3 قاشق چایخوری
شکر: یک قاشق چایخوری
نمک: یکچهارم قاشق چایخوری
هویج: 150 گرم
گوجه مینیاتوری: 15 دانه
کلم بروکلی: 150 گرم
آب: یک پیمانه
اسانس لیمو: 3 قطره
مواد مورد نیاز لایه دوم (سالاد مرغ):
سینه مرغ: 500 گرم
سیبزمینی: 200 گرم
هویج پخته: 100 گرم
جعفری 30 گرم
نمک: یک قاشق چایخوری
فلفل: یکدوم قاشق چایخوری
سس مایونز: یکدوم پیمانه
روش تهیه
* نخست آب، پودر ژلاتین و شکر را باهم آمیخته و به روش بن ماری حل کنید تا کامل شفاف شود.سپس نمک و اسانس لیمو را بیافزایید.
* قالب دلخواهتان را آب بزنید و درون فریزر قرار دهید. پس از 10 دقیقه قالب را از فریزر درآورده و نیمی از ژلاتین را درون آن بریزید و برای 15 دقیقه در یخچال بگذارید.
* سپس گوجه مینیاتوری، کلم بروکلی، هویج بخارپز و قالبزده را روی آن چیده و باقی ژلاتین را روی مواد بریزید و دوباره به مدت 15 دقیقه در یخچال قرار دهید.
* سپس سالاد مرغ را روی آن بریزید و به مدت 3 ساعت درون یخچال بگذارید.
* پس از بیرون آوردن، سالاد را درون ظرف مناسب برگردانید.
روش تهیه سالاد مرغ
مرغ، سیبزمینی و هویج پختهشده را رنده کرده و به همراه جعفری خردشده همبزنید، سپس نمک و فلفل و سس مایونز را افزوده و همه مواد را باهم، همبزنید.
www.masterchefmag.com