مواد لازم برای شش نفر:
مرغ پخته و تکه شده: 2 پیمانه
آب مرغ: دو پیمانه
آب: 4 پیمانه
پیاز بزرگ: یک عدد، خرد شود.
هویج: 2 عدد، به صورت حلهای و نازک بریده شود.
کرفس: 2 ساقه، ریز خرد شود.
عدس: یک پیمانه
پودر ارگانو: نصف قاشق چایخوری
برگبو: یک عدد
نمک: یک چهارم قاشق چایخوری
اسفناج خرد شده: 6- 5 پیمانه
آب نصف یک عدد لیموی تازه
طرز تهیه:
1- درون ظرف آرامپز، مرغهای پخته شده، پیاز، هویج، کرفس، عدس، ارگانو، برگ بو و نمک را ریخته و با هم مخلوط کنید.
2- آب مرغ و آب را به مخلوط اضافه کرده، هم بزنید. درب ظرف را بگذارید و روی درجه کم، بگذارید شش ساعت یا تا زمانی که عدس و سبزیجات غذا خوب نرم شوند، بپزد.
3- اسفناجهای خرد شده را به ظرف اضافه کرده، درب آن را گذاشته و به مدت 15 دقیقه روی حرارت زیاد، دستگاه را تنظیم کنید سپس برگ بو را از ظرف بیرون آورده و آب لیمو به سوپ اضافه کنید.
www.squawkfox.com