به گزارش ایرنا، اسفناج به دلیل برخورداری از بافتهای گیاهی از بروز بسیاری از بیماریها پیشگیری میکند.
تحقیقات نشان میدهد زنانی که از اسفناج و سبزیهای سبز دیگر استفاده میکنند، پیر شدن سلولهایشان به تاخیر میافتد.
اسفناج به دلیل آنزیمهای موجود در برگهایش موجب تقویت هوش و حافظه میشود. اسفناج از ماده دارویی به نام فولیک اسید برخوردار است که برای تقویت حافظه موثر است. اسفناج همچنین برای مبتلایان به بیماری قلبی بسیار مفید وحاوی مواد آنتی اکسیدان فراوان است.
قهوه از موادی مانند آنتی اکسیدانها، آمینواسید، ویتامین و مینرال برخوردار است به ویژه اگر دانههای قهوه را دم کنید و بخورید برای تقویت حافظه بسیار مفید است. قهوه همچنین ضد آلزایمر است و با مصرف مداوم آن دچار آلزایمر نخواهید شد.
غلاتی مانند سویا، لوبیا، نخود فرنگی و عدس از روغن بسیار مفیدی برخوردارند که برای تقویت حافظه مفید و لازم است.
میوه و سبزیجات نیز دارای آنتی اکسیدانهایی بسیار مفید برای بدن هستند و خوردن آنها موجب تقویت حافظه میشود. به علاوه تخم مرغ نیز برای تقویت حافظه بسیار مفید است به ویژه مصرف آن در دوران بارداری موجب افزایش هوش کودک میشود.
یک ظرف ماست دارای امگا 3 و دی.اچ.ای هم برای تقویت حافظه بسیار مفید است.
انبه از میوههایی است که خوردن آن موجب تقویت حافظه میشود. این میوه دارای بافتهای چربی است اما خوردن آن باعث میشود که گردش خون تسریع شود. هنگامی که گردش خون سریعتر شود باعث میشود خون بیشتری به مغز برسد.
محققان استرالیایی به تازگی دریافتهاند موادی مانند کربوهیدراتهایی که به وفور در سیب زمینی یافت میشود، باعث تقویت حافظه میشود.
ماهی نیز یکی دیگر از مواد غذایی است که باعث تقویت و رشد سریعتر سلولهای مغز و در نتیجه باعث تقویت حافظه میشود. ماهی برای عارضه قلبی نیز مفید است.
شکلات نیز یکی دیگر از موادی است که باعث تقویت حافظه میشود. البته بهتر است شکلاتهایی را مصرف کنید که یا تلخ هستند و یا حاوی شیر باشند.
محققان معتقدند، غذاهای سرشار از آنتی اکسیدانها و روغن زیتون حافظه را تقویت میکند.
همچنین محققان هشدار دادند که مصرف مواد غذایی دارای چربی و قند فراوان نظیر چیپس و نوشابههای گازدار بهره هوشی کودکان ˈIQˈ را کاهش میدهد.