تسنیم نوشت: حسین محمدی با اشاره به اینکه در ماه مبارک رمضان عرضه و تقاضای حلیم افزایش مییابد، افزود: اما باید این نکته را نیز متذکر شویم که از سال گذشته مواد اولیه و هزینههای جانبی تهیه حلیم نیز افزایش یافته و این امر نقش مؤثری در قیمت گذاری آن در ماه رمضان دارد.
وی با بیان اینکه وزارت صنعت با ارائه روغن و شکر به واحدهای تولیدی تاحدودی مانع افزایش قیمتها شده است، افزود: سال گذشته هر کیلو حلیم 6 هزار تومان بوده اما امسال با لحاظ تورم هر کیلو حلیم درجه یک هفت هزار تومان در نظر گرفته شده است.
رئیس اتحادیه کباب، حلیم و غذاهای سنتی اضافه کرد: قیمت حلیم معجون 6500 تومان، آش شله قلمکار 6 هزار تومان ، آش رشته 6 هزار تومان و هر پرس حلیم 4 هزار تومان در ماه مبارک رمضان تعیین شده است.
به گفته وی، قیمت های مذکور با تأیید مجمع امور صنفی و وزارت صنعت تعیین گردیده است البته با آنالیز مواد اولیه تهیه حلیم امکان تغییر جزئی قیمت ها نیز بعید به نظر نمیرسد.
محمدی عمده ترین مشکل تهیه حلیم را تأمین گوشت دانست و گفت: ما نیازمند گوشت گرم گوسفندی هستیم که وزارت صنعت بنا به دلایلی قادر به تأمین آنها برای واحدهای تولیدی نیست.