شنبه ۱۰ آبان ۱۳۹۳ - ۱۱:۴۸
۰ نفر

همشهری آنلاین: آبگوشت نذری یکی از چندین نذری است که طرفداران زیادی را به خود اختصاص داده است.

آشنایی با روش تهیه آبگوشت نذری

مواد لازم برای آبگوشت نذري:

گوشت گوسفند: 2 كيلوگرم

نخود، لوبيا سفيد: هر كدام يك كيلوگرم

گندم مخصوص حليم: 250 گرم

رب: 500 گرم

ليمو عماني: 10 تا 15 عدد

پياز تفتي: 5 قاشق سوپخوري

سيب زميني: 2 كيلوگرم

روغن، زردچوبه، دارچين، فلفل سياه و نمك به ميزان لازم

طرز تهيه آبگوشت نذري:

  • ابتدا پياز را تفت داده و گوشت را هم بريزيد در حدي كه رنگ گوشت تغيير كند.
  • براي رنگ بهتر ادويه آن را در روغن تفت دهيد.
  • نمك را هم در اين مرحله اضافه كنيد.رب را تفت داده و كاملاً مخلوط مواد كنيد.
  • لوبيا، نخود و گندم را هم اضافه كنيد. آب ريخته بگذاريد به مدت 2 ساعت بپزد و جا بيفتد.
  • سيب زميني‌ها را پوست كنده و آنها را درسته به همراه ليمو عماني اضافه كنيد. دوباره درب ديگ را بسته و يك ساعت ديگر بگذاريد بپزد.
کد خبر 276550

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار تغذیه و آشپزی

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha