مواد لازم برای آبگوشت نذري:
گوشت گوسفند: 2 كيلوگرم
نخود، لوبيا سفيد: هر كدام يك كيلوگرم
گندم مخصوص حليم: 250 گرم
رب: 500 گرم
ليمو عماني: 10 تا 15 عدد
پياز تفتي: 5 قاشق سوپخوري
سيب زميني: 2 كيلوگرم
روغن، زردچوبه، دارچين، فلفل سياه و نمك به ميزان لازم
طرز تهيه آبگوشت نذري:
- ابتدا پياز را تفت داده و گوشت را هم بريزيد در حدي كه رنگ گوشت تغيير كند.
- براي رنگ بهتر ادويه آن را در روغن تفت دهيد.
- نمك را هم در اين مرحله اضافه كنيد.رب را تفت داده و كاملاً مخلوط مواد كنيد.
- لوبيا، نخود و گندم را هم اضافه كنيد. آب ريخته بگذاريد به مدت 2 ساعت بپزد و جا بيفتد.
- سيب زمينيها را پوست كنده و آنها را درسته به همراه ليمو عماني اضافه كنيد. دوباره درب ديگ را بسته و يك ساعت ديگر بگذاريد بپزد.
نظر شما