همشهری آنلاین: طبق گزارش سالانه گروه کار محیط زیست آمریکا، توت‌فرنگی دارای بالاترین میزان آلودگی به آفت کش‌هاست، در حالی که ذرت و آووکادو از کمترین میزان آلودگی برخوردارند.

بیشترین میزان آلودگی به آفت کش‌ها در توت‌فرنگی

به گزارش خبرنگار مهر، محققان در این مطالعه ۳۶ هزار نمونه از ۴۸ گونه گیاهی رشد یافته را مورد بررسی قرار دادند و دریافتند در حدود ۷۰ درصد آفت‌کش‌ها بر روی محصول باقی می‌مانند.

مطالعات نشان داد توت فرنگی حداقل آلوده به ۲۰ آفت کش بود. سایر محصولات دارای بیشترین آلودگی بعد از توت فرنگی عبارتند از اسفناج، شلیل، سیب، هلو، کرفس، انگور، گلابی، گیلاس، گوجه فرنگی، فلفل دلمه‌ای شیرین و سیب زمینی.

طبق این گزارش، کمترین آلودگی به ترتیب مربوط به ذرت و آووکادو بود و در ادامه فهرست آناناس، کلم، پیاز، نخود فرنگی شیرین، پاپایا، مارچوبه، انبه، بادمجان، هندوانه، کیوی، طالبی، گل کلم و گریپ فروت قرار داشت.

تنها یک درصد نمونه‌های آووکادو و ذرت دارای آفت‌کش‌های قابل تشخص بودند.

کارشناسان محیط زیست توصیه می‌کنند مصرف‌کنندگان باید تا حدامکان از محصولات ارگانیک استفاده کنند تا کمتر در معرض آفت کش‌ها باشند.

کد خبر 364619

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار تندرستی

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha