به گزارش آوای سلامت به نقل از huffingtonpost میوهها و سبزیجات رنگی، نشان دهنده مواد غذایی گیاهی خاص هستند، مانند کاروتنوئیدها که در گیاهان نارنجی رنگ یا آنتوسیانین که در گیاهان آبی رنگ موجود است و میتوانند در جلوگیری از بیماریهای قلبی و سرطان موثر باشند. با این حال، یک پژوهش جدید نشان میدهد که گیاهان سفید حاوی مواد مغذی سودمند و ضروری گیاهی از جمله ویتامین ث، ویتامین دی، فیبر، پتاسیم و کلسیم هستند. در واقع مصرف سبزیجاتی که به صورت طبیعی سفیدرنگ هستند، به تامین برخی از نیازهای ضروری بدن و در نتیجه سلامتی بیشتر کمک میکنند.
- گل کلم: در کنار سبزیجاتی مثل بروکلی، کلم و جوانه بروکسل، گل کلم نیز دارای خواص بسیار مفیدی است. این سبزی حاوی ترکیبات سولفور است که با سرطان مبارزه نموده و بافت استخوانی را قوی و سلامت رگھای خونی را ھم حفظ میکند.
- قارچ: قارچها انرژی کمی دارند و کلسترول و چربی و گلوتن هم ندارند. مقادیر سدیم آنها پایین است اما در عوض مقادیر زیادی سلنیوم، پتاسیم، ریبوفلاوین، نیاسین و ویتامین دی در خود جای دادهاند. قارچها همچنین در فرد احساس سیری طولانی مدت به وجود میآورند و میتوان از آنها برای کنترل وزن استفاده کرد.
- سیر: سیر نه تنھا به غذاھا طعم بھتری میدھد بلکه گفته میشود که به رویش مو و از بین رفتن آکنه و جلوگیری از سرماخوردگی و آنفلوانزا کمک میکند. ترکیبات آنتی اکسیدان موجود در سیر نیز به تقویت سیستم ایمنی بدن کمک میکنند. برای اینکه بتوانید از فعالترین ماده موجود در سیر که آلیسین نام دارد، استفاده کنید باید قبل از اینکه سیر را بپزید و یا حرارت دھید، حبهھای تازه آن را خرد کرده و در مجاورت ھوای آزاد قرار دھید تا برای مدتی بماند.
- پیاز: ترکیبات ضد التھابی به نام quercetin در پیاز وجود دارند که مشکلات ناشی از آرتریت را مرتفعتر میکنند و احتمال بروز سرطان، بیماریھای قلبی و دیابت را کاھش داده و سیستم ایمنی بدن را نیز تقویت مینمایند.
نظر شما