لبنیات منبع اصلی کلسیم برای سلامت استخوان‌هاست، اما محققان آمریکایی در تحقیقات جدید خود به این نتیجه رسیدند مصرف لبنیات در بهبود تراکم استخوانی یا جلوگیری از ریسک شکستگی در میانسالی تاثیری ندارد.

لبنيات - شير - تغذيه

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از مهر، محققان دانشگاه جرج میسون آمریکا پس از انجام بررسی‌های خود اعلام کردند: مصرف محصولات لبنی در بهبود تراکم استخوانی یا پیشگیری از شکستگی در زنان در زمان ورود به دوره یائسگی تأثیری ندارد. در دوره یائسگی، تغییرات هورمونی موجب شکنندگی بیشتر استخوان‌ها می‌شود.

محققان ۱۹۵۵ زن را به مدت یک دهه و از زمان ۴۶ سالگی مورد بررسی قرار دادند. سالانه همه زنان تحت اسکن استخوان قرار می‌گرفتند و در طول مطالعه سه بار پرسشنامه‌ای را در مورد میزان مصرف لبنیات روزانه‌شان تکمیل کردند.

در طول ۱۰ سال مطالعه این زنان، ۶۴ زن ۷۲ بار شکستگی استخوان را تجربه کردند که با حوادث رانندگی یا جراحات ورزشی ارتباطی نداشت.

تیلور والاس، سرپرست تیم تحقیق، در این باره گفت: «محصولات لبنی بیش از سایر گروه‌های مواد غذایی حاوی مواد مغذی استخوان‌ساز است.»

به همین دلیل محققان بر این باور بودند زنانی که لبنیات بیشتری مصرف می‌کنند با رسیدن به دوره یائسگی استخوان‌های سالم‌تری دارند.

اما نتایج مطالعه جدید این فرضیه را اثبات نکرد.

با این حال محققان بر انجام تحقیقات بیشتر در این زمینه تاکید دارند.

کد خبر 516896

برچسب‌ها

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha