یک تیم تحقیقاتی بین‌المللی در بررسی‌های خود به ارتباط میان مصرف میزان قابل توجهی از لبنیات و کاهش خطر ابتلا به بیماری دیابت و فشار خون بالا پی بردند. 

لبنیات

به گزارش همشهری آنلاین، ایسنا به نقل از مدیکال‌دیلی نوشت: یک تیم تحقیقاتی بین‌المللی در بررسی‌های خود به ارتباط میان مصرف میزان قابل توجهی از لبنیات و کاهش خطر ابتلا به بیماری دیابت و فشار خون بالا پی بردند. 

در این بررسی، روی ۱۵۰ هزار نفر از ۲۱ کشور از جمله کشورهای آفریقایی، آسیایی، اروپایی و آمریکای شمالی و جنوبی تحقیقاتی انجام گرفت. همچنین سن شرکت‌کنندگان متفاوت بود و بین ۳۵ تا ۷۰ سال داشتند.

در این تحقیق از شرکت‌کنندگان درخواست شد به پرسش‌نامه‌ای در مورد مواد غذایی مصرفی در مدت یک سال پاسخ دهند. همچنین از این افراد درخواست شد به پرسش‌های مطرح در مورد میزان مصرف لبنیات از قبیل شیر، ماست، پنیر و خوراکی‌های تولید شده با لبنیات پاسخ دهند.

محققان وضعیت سلامت افراد شرکت‌کننده را ۹ سال بعد مجدد مورد بررسی قرار دادند. به گفته محققان، این افراد به ‌طور میانگین حدود ۱۷۹ گرم مواد لبنی در طول روز مصرف کرده‌اند همچنین در این بررسی مشخص شد میزان مصرف مواد لبنی در کشورهای اروپایی و آمریکای شمالی و جنوبی بیش از کشورهای آسیایی و آفریقایی است.

محققان یافته‌های به دست آمده را بررسی کردند و دریافتند: مصرف مواد لبنی با کاهش ۲۴ درصدی خطر سندروم متابولیک که شامل مجموعه‌ای از علائم خطرزا در بروز بیماری قلبی است ارتباط دارد.

کد خبر 520580

برچسب‌ها

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha