مجموع نظرات: ۰
جمعه ۲۰ مرداد ۱۴۰۲ - ۱۲:۰۹
۰ نفر

غذای این دفعه خیلی راحته و سریع آماده می‌شه. من با مرغ درستش کردم اما همین دستور رو می‌تونی با گوشت راسته که باریک باریک بریدی درست کنی.

مرغ

همشهری آنلاین: اما یادت باشه اگر این غذا رو درست کردی تنها نخورش، یکی دوتا از دوستانی‌رو هم که واقعا دوستشون داری خبر کن و با هم از خوردن این غذا لذت ببرین کارهای اضافی هم نکن که خسته بشی و از مهمونیت لذت نبری.

یک سالاد  فصل ساده این سفره رو کامل می‌کنه. اما از سالاد و غذا مهم‌تر اینه که با عشق و محبت این سفره پهن بشه که همه اینها بهانه‌ای است برای با هم بودن.

پس اگه اخلاقت خوبه و خوش اخلاقی بریم سراغ دستور غذا...

مواد لازم برای مرغ بالزامیکی

سینه مرغ بدون پوست و استخون
۴ تا خوبش
فلفل دلمه زرد، قرمز و سبز
از هر کدوم نصفش
قارچ تر و تازه ۱ تا ۲ فنجون
پیاز ۲ تا متوسط اما خوبش
سیر نازنین ۳ حبه درشتش
روغن زیتون اعلایک چهارم فنجون
سرکه بالزامیک یک چهارم فنجون
ریحون خشک ۱ قاشق چایخوری
اورگانوی خشک نصف یک قاشق چایخوری 
نمک و فلفل هر چقدر دوست داری

خوراک مرغ را با مزه‌ای جدید امتحان کنید

کار خوبی که شما می‌کنی اینه که مرغ‌های تر و تمیز رو باریک باریک می‌بری می‌ذاریشون کنار تا به‌ت بگم. حالا برو سراغ پیازها و در حالی که از چشم‌هات اشک می‌یاد و تمیز می‌شه؛ با سلیقه اونها رو حلقه حلقه کن و بذارشون در صف انتظار. الان نوبتی هم باشه نوبت فلفل‌هاست. اونارو هم به صورت خلال خرد کن و بذارشون کنار پیازهای خرد شده تا اونام از تنهایی دربیان. سیر عزیز رو هم  خیلی ریز می‌کنی.

در یک ماهیتابه بزرگ اما قشنگ نصف روغن زیتون رو می‌ریزی و روی حرارت متوسط می‌ذاری. قبل از اینکه روغن رو بسوزونی سیر مهربان رو بریز. بعد از کمی مرغ‌ها رو که دیگه از انتظار خسته شدن به ماهیتابه اضافه کن و بهشون فرصت بده تا کاملا طلایی بشن. وقتی که مرغ‌ها به مرحله طلایی زندگی‌شون رسیدن، شما اونها رو از ماهیتابه در بیار و بذار کنار و بقیه روغن زیتون رو بریز توی ماهیتابه و پیاز و به همراهی فلفل‌های رنگی به ماهیتابه اضافه کن. این دوستان وقتی که خوب تغییر رنگ دادن، قارچ‌ها رو که شستی و حلقه کردی به‌شون اضافه کن.

کمی که قارچ‌ها نرم شدن، شما نصف سرکه بالزامیک رو به همراهی سبزی‌های خشک معطر  به اتفاق نمک و فلفل داخل ماجرا کن. حالا مرغ‌ها رو با شادی وارد این جمع خوشمزه کن و حسابی همش بزن. بعد زیر ماهیتابه رو کم کن و درش رو بذار و ۱۵ تا ۲۰ دقیقه بهش فرصت بده تا کاملا مواد به تفاهم برسن.

وقتی که خواستی غذا رو بکشی بقیه سرکه رو اضافه کن و آخرین هم رو بزن و در قشنگ‌ترین ظرفت بریز و در سفره پر از مهر خونه‌ات بذار. فقط یادت باشه که این غذای آسون از تنهایی خوشش نمی‌یاد و بهترین همراه برای انواع پاستا یا برنج است. پس معطلش نکن و این غذا رو برای امشب درست کن و اگر خوشت اومد از من هم با لبخندی یاد کن.

کد خبر 778013
منبع: همشهری آنلاین

برچسب‌ها

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha