پیشگیری از مسمومیت ناشی از غذا مستلزم رعایت نکاتی است. در این مطلب به نکته‌ای درباره اشتباه رایجی که در نگهداری از غذاها قبل از گذاشتن آنها در یخچال انجام می‌دهیم اشاره شده است.

گذاشتن غذا در یخچال - تخم مرغ

به گزارش همشهری آنلاین، برای اینکه از مسمومیت ناشی از غذا برای خود و اعضای خانواده پیشگیری کنیم این نکات ساده را حین آماده‌سازی و پخت مواد غذایی استفاده کنیم. اشتباه رایجی که انجام می‌دهیم نگه داشتن غذا برای مدت طولانی قبل از گذاشتن آن در یخچال یا فریزر است.

چرا اشتباه است: اگر مواد غذایی پخته شده را ۲ ساعت یا بیشتر بیرون از یخچال بگذارید، میکروب‌های مضر می‌توانند در غذاهای فاسدشدنی (از جمله گوشت، مرغ، بوقلمون، غذاهای دریایی، تخم مرغ، میوه‌های بریده شده، برنج پخته شده و باقیمانده غذاها) رشد کنند.

راه حل: غذاهای فاسدشدنی را در مدت ۲ ساعت یا یک ساعت در صورتی که غذا در معرض دمای بیش از ۳۲ درجه سانتیگراد (۹۰ درجه فارنهایت) قرار گرفت (مانند یک ماشین داغ) در یخچال قرار دهید. کباب‌ها و خورش‌ها را در ظرف‌های کوچک‌تر تقسیم کنید تا به‌سرعت سرد شوند. گذاشتن غذای ولرم یا خیلی داغ در یخچال اشکالی ندارد، به شرطی که در مقادیر کم بسته‌بندی شده و سریع خنک شود.

منبع: CDC

کد خبر 778895

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار تغذیه و آشپزی

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha