به گزارش همشهری آنلاین، برای اینکه از مسمومیت ناشی از غذا برای خود و اعضای خانواده پیشگیری کنیم این نکات ساده را حین آمادهسازی و پخت مواد غذایی استفاده کنیم. اشتباه رایجی که انجام میدهیم نگه داشتن غذا برای مدت طولانی قبل از گذاشتن آن در یخچال یا فریزر است.
چرا اشتباه است: اگر مواد غذایی پخته شده را ۲ ساعت یا بیشتر بیرون از یخچال بگذارید، میکروبهای مضر میتوانند در غذاهای فاسدشدنی (از جمله گوشت، مرغ، بوقلمون، غذاهای دریایی، تخم مرغ، میوههای بریده شده، برنج پخته شده و باقیمانده غذاها) رشد کنند.
راه حل: غذاهای فاسدشدنی را در مدت ۲ ساعت یا یک ساعت در صورتی که غذا در معرض دمای بیش از ۳۲ درجه سانتیگراد (۹۰ درجه فارنهایت) قرار گرفت (مانند یک ماشین داغ) در یخچال قرار دهید. کبابها و خورشها را در ظرفهای کوچکتر تقسیم کنید تا بهسرعت سرد شوند. گذاشتن غذای ولرم یا خیلی داغ در یخچال اشکالی ندارد، به شرطی که در مقادیر کم بستهبندی شده و سریع خنک شود.
منبع: CDC
نظر شما