روزهای سرد سال اغلب بدن کرخت می‌شود و حالتی از بی‌حالی و تنبلی به آدم دست می‌دهد. چه این تنبلی ناشی از فصل باشد و چه احساس ذاتی غوطه ور شدن در پتو، تنبلی طولانی مدت می‌تواند نگران کننده باشد.

تنبلی در سرما

همشهری آنلاین - آرش نهاوندی: اگر در فصل زمستان شما را نیز حالت رخوت و تنبلی در برمی‌گیرد ، در این مطلب به چند غذای رایج که سطح انرژی شما را در فصول سرد سال احیا کرده و رژیم غذایی روزانه شما را با مواد مغذی مورد نیاز برای جلوگیری از تنبلی حفظ می‌کند، اشاره کرده‌ایم.

غلات کامل بیشتر بخورید

۷ غذایی که از تنبلی در زمستان جلوگیری می‌کند


اولین و مهمترین عامل برای غلبه بر تنبلی، تغییر رژیم غذایی به سمت غلات کامل مانند برنج قهوه‌ای، جو دوسر و گندم کامل است. مصرف این غذاها کربوهیدرات‌های پیچیده مورد نیاز بدن را فراهم کرده و آزاد شدن آهسته انرژی را تضمین می‌کند و به حفظ سطح قند خون پایدار کمک می‌کند.

پروتئین‌های بدون چربی

۷ غذایی که از تنبلی در زمستان جلوگیری می‌کند

افزایش مصرف پروتئین نیز می‌تواند به افزایش سطح انرژی کمک کند. از جمله منابع پروتئین بدون چربی مانند مرغ، ماهی، پنیر توفو، حبوبات و تخم مرغ هستند، این مواد غذایی پروتئینی به حفظ توده عضلانی و ارائه یک منبع انرژی ثابت کمک می‌کنند.

مرکبات

۷ غذایی که از تنبلی در زمستان جلوگیری می‌کند


مرکباتی مانند پرتقال، گریپ فروت و لیمو سرشار از ویتامین C و آنتی اکسیدان هستند که به تقویت ایمنی و همچنین بهبود سلامت متابولیک (سوخت و ساز) کمک می‌کنند.

آجیل و دانه‌ها

۷ غذایی که از تنبلی در زمستان جلوگیری می‌کند

آجیل و دانه‌هایی مانند بادام، گردو و تخمه کدو تنبل بخورید. آن‌ها منابع خوبی از چربی‌های سالم، پروتئین و مواد مغذی ضروری هستند.

سبزیجات ریشه‌ای

۷ غذایی که از تنبلی در زمستان جلوگیری می‌کند


سبزیجات ریشه‌ای مانند سیب زمینی شیرین، هویج و چغندر نه تنها خوشمزه هستند و باعث ایجاد آرامش می‌شوند، بلکه منبع خوبی از کربوهیدرات‌ها برای تامین انرژی پایدار بدن نیز هستند.

میوه‌ها و سبزیجات

۷ غذایی که از تنبلی در زمستان جلوگیری می‌کند

از انواع میوه‌ها و سبزیجات رنگارنگ سرشار از ویتامین‌ها، مواد معدنی و آنتی اکسیدان‌ها استفاده کنید. میوه‌ها و سبزیجات می‌توانند به تقویت سیستم ایمنی و سطح انرژی کلی شما کمک کنند.

ماهی‌های چرب

۷ غذایی که از تنبلی در زمستان جلوگیری می‌کند

ماهی‌های چرب مانند سالمون و قزل آلا سرشار از اسیدهای چرب امگا ۳ هستند که برای ایمنی و سلامت مغز مفید هستند و می‌توانند خلق و خو و انرژی را بهبود بخشند.

بیشتر بخوانید:

کد خبر 814740
منبع: همشهری آنلاین

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار تغذیه و آشپزی

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 5
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 1
  • IR ۱۱:۱۰ - ۱۴۰۲/۰۹/۲۰
    16 1
    این همه مواد خوراکی که نام بردید فقط برای ثروتمندان و پولداران میلیاردی ست ما فقیر و فقرا چی بخوریم؟ همین جورا یه چیزایی می‌نویسید اما به فکر جیب مردم نیستید.
    • IR ۱۲:۲۷ - ۱۴۰۲/۰۹/۲۰
      7 1
      واقعا
  • IR ۱۲:۴۱ - ۱۴۰۲/۰۹/۲۰
    0 1
    چون وندها میگن زیاد جدی نگیری
  • IR ۱۲:۴۸ - ۱۴۰۲/۰۹/۲۰
    1 0
    با حقوق بازنشسته تامین اجتماعی ۸ یا ۱۰ نهایتا ۱۲ میلیون هر روز می شود ماهی سفید قزل خود و دعا کرد بجان مدیران کشور
    • آرش IR ۱۹:۵۲ - ۱۴۰۲/۰۹/۲۰
      1 0
      لازم نیست و اصلا غلطه هر روز قزل آلا بخوری، هر دو هفته یکبار هم بخوری درسته..