سه‌شنبه ۲۴ مهر ۱۴۰۳ - ۱۴:۱۴
۰ نفر

استفاده از منابع غذایی دارای پروتئین و کلسیم برای سلامت استخوان‌ها در طول زندگی لازم است.

تغذیه -  تغذیه خوب - تغذیه سالم -  چگونه تغذیه سالم داشته باشیم

به گزارش همشهری آنلاین، یک فوق تخصص غدد، بیماری پوکی استخوان، استفاده از منابع غذایی دارای پروتئین و کلسیم برای سلامت استخوان‌ها لازم دانست.

مژگان میرعبدالحق هزاوه استادیار غدد درون ریز و متابولیسم دانشگاه علوم پزشکی تهران در گفت‌وگو با خبرنگار مهر به بیماری پوکی استخوان اشاره کرد و گفت: بیماری پوکی استخوان در مردان و زنان دیده می‌شود البته این بیماری در زنان در سنین بالا و بعد از یائسگی شایع‌تر است.

وی افزود: افزایش سن یک علت اصلی پوکی استخوان محسوب می‌شود زیرا از سن ۳۰ سالگی به بعد میزان تخریب استخوان نصب به تراکم استخوان افزایش پیدا می‌کند.

۲ ماده غذایی که استخوان‌ها را محکم می‌کنند

این فوق تخصص غدد، استفاده از منابع غذایی که دارای پروتئین و کلسیم هستند را برای سلامت استخوان‌ها در طول زندگی لازم دانست و گفت: پروتئین و کلسیم سازنده استخوان‌ها هستند.

وی افزود: همچنین ویتامین D برای جذب کلسیم در دستگاه گوارش ضروری است و تحرک بدنی و ورزش نیز برای سلامت استخوان‌ها مفید محسوب می‌شود.

استادیار غدد درون ریز و متابولیسم دانشگاه علوم پزشکی تهران تاکید کرد: مصرف بی رویه برخی از داروها، سیگار، الکل و ژنتیک از مواردی هستند که افراد را مستعد ابتلاء به بیماری پوکی استخوان می‌کنند.

کد خبر 890942
منبع: مهر

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار تغذیه و آشپزی

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha