پنجشنبه ۲۹ آذر ۱۴۰۳ - ۱۱:۴۶
۰ نفر

باسلوق را با مواد مختلف می‌توان در خانه تهیه کرد. اما در آستانه شب یلد ما به شما روش تهیه باسلوق هندوانه ای را آموزش می‌دهیم.

باسلوق

به گزارش همشهری آنلاین: شب یلدا می‌توانید با استفاده از رنگ‌های سبز، قرمز و سفید باسلوق هندوانه‌ای درست کنید.

آماده‌سازی‌: ۶۰دقیقه

پخت: ۳۰دقیقه

مواد لازم:

نشاسته گل: یک پیمانه

شکر: یک پیمانه

گلاب: یک پیمانه

آب: یک پیمانه

کره:۲۰ گرم

پودر نارگیل: به میزان لازم

روش تهیه

۱.نشاسته را در آب سرد حل کنید. سپس روی حرارت کم و شعله پخش‌کن بگذارید. در ادامه شکر و گلاب را به آن افزوده و شروع به هم‌زدن کنید. این مرحله حدود ۳۰دقیقه زمان می‌برد. ۲.وقتی مواد غلیظ شد، کره را اضافه کرده و دوباره ۳۰دقیقه دیگر آن را هم بزنید تا باسلوق به‌صورت خمیر از ظرف جدا شود.

۳.در مرحله دوم کار، خمیر را به ۳قسمت تقسیم کنید و به رنگ‌های سبز و قرمز و بی‌رنگ درآورید. سپس روی یک سطح صاف فویل پهن کرده و روی آن را با پودر نارگیل بپوشانید.

۴.خمیر سبز را روی فویل با کمک وردنه پهن کنید. سپس خمیر بی‌رنگ را روی سطح صاف دیگری با وردنه پهن کنید و بعد روی خمیر سبز قرار دهید. در ادامه خمیر قرمز را به‌صورت استوانه درآورده و سپس وسط خمیر سفید بگذارید.

۵.به کمک فویل زیر خمیر باسلوق را به شکل لول در آورده و تا ۵ساعت آن را درون یخچال بگذارید تا بگیرد. پس از این زمان آن را از یخچال خارج کرده و به فاصله یک سانتی‌متر از هم برش بزنید. در نهایت روی هر برش نیم‌دایره تخم شربتی یا کنجد برای تزیین هندوانه بزنید.

نکته: برای قرمز ‌کردن باسلوق می‌توانید از آب لبو نیز استفاده کنید.

کد خبر 910048
منبع: روزنامه همشهری

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار تغذیه و آشپزی

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha