ضمن تاکید بر اینکه در کشتارگاههای صنعتی، صد درصد ناظران ذبح شرعی حضور دارند، گفت: حذف قسمتهای حرام گوشت برای استفاده نشدن در سوسیس و کالباس یکی از وظایف ناظران کشتارگاههای صنعتی است و این کار توسط آنها انجام میشود.
وی ادامه داد: اگر مرکز سوسیس و کالباسی که محصولات آلوده تولید میکند معرفی و گزارش شود با دوربین صدا و سیما یا هر دوربین دیگر و با حضور خبرنگاران سرزده به آنجا میرویم و از آنجا بازدید میکنیم ولی تاکنون هیچگونه گزارشی به ما نرسیده است.
او با تاکید بر اینکه نباید در سطح کشور نسبت به موادغذایی بیاعتمادی ایجاد کنیم، گفت: سالانه حدود 40 تا 50 هزار تن گوشت وارد کشور میشود که مقدار بسیاری ازآن با نهایت نظارتهای شرعی و بهداشتی در کارخانههای سوسیس و کالباس استفاده میشود و تا قسمتی که وظیفه سازمان دامپزشکی است، نظارت قوی و دقیق صورت میگیرد.