مجتبی نوروزی رئیس سازمان دامپزشکی با اشاره به اخباری که روزهای اخیر در رابطه با آلوده‌بودن سوسیس و کالباس‌های آلوده مطرح شده است،

ضمن تاکید بر اینکه در کشتارگاه‌های صنعتی، صد ‌درصد ناظران ذبح شرعی حضور دارند، گفت: حذف قسمت‌های حرام گوشت برای استفاده نشدن در سوسیس و کالباس یکی از وظایف ناظران کشتارگاه‌های صنعتی است و این کار توسط آنها انجام می‌شود.

وی ادامه داد: اگر مرکز سوسیس و کالباسی که محصولات آلوده تولید می‌کند معرفی و گزارش شود با دوربین صدا و سیما یا هر دوربین دیگر و با حضور خبرنگاران سرزده به آنجا می‌رویم و از آنجا بازدید می‌کنیم ولی تاکنون هیچگونه گزارشی به ما نرسیده است.

او با تاکید بر اینکه نباید در سطح کشور نسبت به مواد‌غذایی بی‌اعتمادی ایجاد کنیم، گفت: سالانه حدود 40 تا 50 هزار تن گوشت وارد کشور می‌شود که مقدار بسیاری ازآن با نهایت نظارت‌های شرعی و بهداشتی در کارخانه‌های سوسیس و کالباس استفاده می‌شود و تا قسمتی که وظیفه سازمان دامپزشکی است، نظارت قوی و دقیق صورت می‌گیرد.

کد خبر 91629

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار تغذیه و آشپزی

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز