همشهری آنلاین – شهره فرجی: سوپ تره فرنگی و سیب‌زمینی را در صورت تمایل به صورت پوره درآورده و میل کنید.

مواد لازم برای 8 نفر:

سیب‌زمینی کوچک: 18 عدد

آب مرغ: 6 پیمانه

تره فرنگی: 3 عدد؛ خرد شود

کره: سه قاشق غذاخوری

شیر: 2 پیمانه

نمک و فلفل به مقدار لازم

طرز تهیه:

• سیب‌زمینی‌ها را با مقداری آب بپزید. همزمان با پخته شدن سیب‌زمینی‌ها، تره‌فرنگی‌ها را درون تابه‌ای با مقداری کره تفت داده تا نرم شوند.

• وقتی سیب‌زمینی‌ها پخته شدند آن‌ها را پوست بکنید و تا هنوز داغ هستند به قطعات کوچک تقسیم کرده و درون قابلمه حاوی آب مرغ همراه با تره‌فرنگی‌ها بریزید. نمک و فلفل به آن اضافه کنید.

• ظرف حاوی سوپ را روی حرات کم قرار داده و بگذارید سوپ خوب بپزد.

• ظرف را از روی حرارت برداشته و به آن شیر اضافه کنید.

• سوپ را تا سرد نشده میل کنید.

http://allrecipes.com

منبع: همشهری آنلاین

برچسب‌ها