مواد لازم:
پیاز بزرگ:2 عدد، پوست کنده
آرد: 75 گرم
آرد ذرت: 2 قاشق غذاخوری
بیکینگ پودر: نصف قاشق چایخوری
پاپریکا: کمی
شکر: نصف قاشق چایخوری
تخممرغ: یک عدد، همزده
شیر: 125 میلیگرم
روغن مایع: یک لیتر
نمک و فلفل: به مقدار لازم
طرز تهیه:
• روغن را داغ کنید.
قبل از اینکه پیازها را حلقه حلقه کنید، روغن را روی حرارت متوسط داغ کنید. مواظب باشید آنقدر داغ نشود که دود کند.
• پیازها را برش دهید.
همزمان با داغ شدن روغن، پیازها را به ضخامت 70 سانتیمتر، برش دهید و حلقههای آنها را از هم جدا کرده و در سینی قرار دهید.
• مواد خشک را با هم مخلوط کنید.
آرد، آرد ذرت، بیکینگ پودر، پاپریکا، شکر، نمک و فلفل در یک کاسه با هم مخلوط کنید و با یک همزن آنها را کمی هم بزنید.
• تخممرغ را به شیر اضافه کرده و هم بزنید، سپس آنها را درون مخلوط خشک بریزید و با همزن، مخلوط را آنقدر هم بزنید تا خمیر نرمی حاصل شود.
• پیازها را سرخ کنید.
ابتدا پیازها را خوب به خمیر آغشته کنید، سپس آنها را یکی یکی با استفاده از چنگال درون روغن ریخته و وقتی یک طرف آنها سرخ شد، آنها را برگردانده و طرف دیگر را تا حدی که قهوهای – طلایی رنگ شوند در روغن سرخ کنید. این مراحل حدود سه دقیقه طول میکشد.
• وقتی حلقههای پیاز سرخ شدند، آنها را روی دستمال خشک کن آشپزخانه قرار دهید تا روغن آنها کشیده و جذب دستمال شود.