زمان تهیه: 10 دقیقه
زمان پخت: 20 دقیقه
مواد لازم برای 4 نفر:
بادمجان بزرگ: یک عدد
ماست کم چرب: سه پیمانه
سیر: یک حبه، له شده
نمک و فلفل: مقدار لازم
طرز تهیه:
• با قرار دادن مستقیم بادمجانها به مدت 10 دقیقه، بر روی اجاق گاز، آنها را دودی کنید.
برای اینکار، بادمجانها را روی حرارت دو تا سه بار برگردانده، تا رنگ آنها تیرهتر شود.
• همزمان با این کار، سیر را با ماست ترکیب نموده و نمک و فلفل به آن، اضافه کنید.
• وقتی بادمجانها پخته شدند، پوست آنها را گرفته و له کنید.[لازانیای بادمجان]
• بادمجانهای له شده را با ماست و سیر ترکیب کنید.