به گزارش خبرگزاری فرانسه این دو سازمان که بررسی در این مورد انجام دادهاند، میگویند: "قویا پیشنهاد میکنیم به مصرفکنندگان توصیه شود جوانهها را برای مصرف شخصی رشد ندهند و جوانهها یا دانههای جوانهزده را تنها پس از پختن کامل بخورند."
این گزارش که بوسیله سازمان ایمنی غذایی اروپا در ایتالیا و مرکز کنترل و پیشگیری بیماریهای اروپا در سوئد منتشر شده است، میگوید جوانهها اغلب به صورت مخلوط به فروش می رسند و "نمیتوان احتمال انتقال آلودگی هنگام بستهبندی مجدد را رد کرد."
این بررسی ارزیابی خطر همچنین میگوید: "از پزشکان باید خواست موارد جدید "سندروم همولیتیک یورمیک" (HUS) به طور منظم گزارش دهند."
جوانه خام شنبلیله به عنوان یک ماده غذایی سالم برای افزودن به سالاد مورد توجه بوده است.
دست کم 48 نفر در نتیجه شیوع یک گونه مرگبار باکتری ای کولای در آلمان مردهاند و جوانههای رشد داده شده در یک مزرعه محصولات گیاهی ارگانیک مسئول این شیوع دانسته شده است.
همچنین شیوع جداگانه ای کولای در فرانسه رخ داده است که به بیمار شدن 10 نفر انجامیده است و دولت فرانسه یک شرکت تولید جوانه بریتانیایی را مسئول آن دانسته است.