به گزارش همشهری آنلاین به نقل از بیتوته، اگر مشکلی در آماده کردن دستور غذا مانند شوری، تندی، تلخی پیش آمد مقدار مواد اولیه غذا را دو برابر کنید، آنگاه آن را مجددا بپزید. این یک راهکار مناسب است به خصوص برای زمانی که هیچ راهکار مشخصی برای برطرف کردن مشکل پیدا نکردهاید.
قدری غذا را رقیق کنید. چنانچه در غذاهایی مثل سوپ، خورش و سس از ادویهجات بسیاری استفاده کردهاید قدری آب به آن اضافه کنید تا کمی مزه آن بهتر شود.
غذاهایی را که ترش میشوند با شکر و نمک درست کنید. شیرینکنندههایی مانند شکر، عسل و شیره میتواند قدری طعم غذا را بهتر و خوشمزهتر کند. این شیرینکنندهها میتوانند کمی از ترشی و طعم زننده غذا را کاهش دهند.
غذاهایی که شیرین شده را با ماءالشعیر و کاکائو درست کنید. چنانچه سالاد یا غذای شما زیاد شیرین شده است قدری مواد غذایی تلخ مانند شکلات و ماءالشعیر تلخ به آن بیفزایید تا مزه آن درست شود.
غذاهای ترش و تلخ را با جوش شیرین خنثی کنید. اضافه کردن قدری جوش شیرین میتواند تلخی یا ترشی غذا را برطرف کند. چنانچه مقدار زیادی سرکه یا آبلیمو به سالاد خود اضافه کردهاید یا سس گوجه مقداری ترش شده مقدار کمی جوش شیرین مثل ۱/۸ یا ۱/۴ قاشق غذاخوری جوش شیرین به آن بیفزایید.
سیب زمینی خام به غذا اضافه کنید. چنانچه سوپ یا خورش شور شده است قدری سیب زمینی خام را خرد کرده و به آن اضافه کنید (سطح بیشتر سیب زمینی سبب جذب بیشتر میشود ). سیب زمینی مثل اسفنج نمک را جذب میکند. پس از چند دقیقه سیب زمینیها را دور بریزید. البته سیب زمینی کمی از مزه غذا را هم جذب میکند فراموش نکنید که کمی ادویه هم به آن اضافه کنید.
نکته: به گفته برخی از اشخاص سیب زمینی به همان اندازه که نمک را جذب میکند آب را هم جذب میکند که در نتیجه شوری غذا تفاوتی نمیکند.
اگر غذای شما سوپ است کمی نشاسته مثل برنج یا نودل به آن اضافه کنید. چنانچه غذا خورش است کمی پوره برنج به آن اضافه کنید.
با ترشی و شکر، شوری را برطرف کنید. میتوانید کمی آبلیمو، شکر یا سرکه به غذا اضافه کنید. بالا بردن ترشی و شیرینی میتواند شوری را بپوشاند.
از خامه یا شیر نارگیل استفاده کنید. این مواد میتوانند قدری شوری غذا را برطرف کند.
تندی را با کمی شکر رفع کنید. مقدار کمی شکر به غذای تند اضافه کنید تا تندی آن کاهش پیدا کند. مراقب باشید زیاد شکر نریزید تا غذا بدمزه نشود.
نظر شما