همشهری آنلاین: پاته سیب زمینی به روش روسی (پامپوشکی) از جمله غذاهای غیر ایرانی است که سر از سفرههای ما در آورده و برخی مردم به ویژه جوانترها به تهیه و مصرف آن علاقه مند هستند.
مواد لازم برای چهار نفر:
680- گرم سیبزمینی خام
- 225 گرم یا 2 و دوسوم فنجان سیبزمینی (پخته شده و له شده)
- نصف قاشق چایخوری نمک
- 75 گرم یا یک دوم فنجان پنیر پیتزا
- دو قاشق غذاخوری پیازچه خرد شده
- فلفل سیاه کمی
- روغن برای سرخ کردن به مقدار لازم
طرز تهیه:
سیبزمینیهای خام را پوست بکنید و سپس رنده کنید. سیبزمینیهای خام رنده شده را به همراه سیبزمینیهای پخته و له شده و نمک و فلفل، در کاسهای بریزید و خوب با هم مخلوط کنید.
در ظرف کوچک دیگری پنیر و پیازچه را نیز با هم مخلوط کنید. مقداری از سیبزمینیهای مخلوط شده را به وسیله قاشق در کف دستتان قرار دهید و آن را پهن کنید.
حال یک قاشق مرباخوری از ترکیب پنیر و پیازچه را در داخل خمیر سیب زمینی بریزید و خمیر را روی مواد داخل جمع کنید تا گلولهای خمیری به اندازه تخم مرغ ایجاد شود.
روغن را در داخل ماهیتابهای گود بریزید و پس از داغ کردن آن، گلولههای سیب زمینی توپر را داخل روغن به اندازهای سرخ کنید که طلایی شوند. برای سرخ شدن این پاتهها، معمولا 10 دقیقه زمان کافی است.
نکته:
پامپوشکی، به صورت سنتی در داخل آب مرغ پخته میشود و به همراه سوپ سرو میشود.
در ضمن، در صورت تمایل میتوانید به مواد لازم، یک قاشق غذاخوری آرد سفید و یک عدد تخم مرغ نیز اضافه کنید.
نظر شما