مجموع نظرات: ۰
دوشنبه ۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۲ - ۱۰:۵۰
۰ نفر

چندین سال است که مردم برای تنوع بخشیدن به نوع غذاهای مصرفی علی رغم علاقه به غذاهای ایرانی، سراغ غذاهای غیر ایرانی و به اصطلح فرنگی نیز می روند که برخی از آنها واقعا خوشمزه هستند.

پاته سیب زمینی

همشهری آنلاین: پاته سیب زمینی به روش روسی (پامپوشکی)  از جمله غذاهای غیر ایرانی است که سر از سفره‌های ما در آورده و برخی مردم به ویژه جوانترها به تهیه و مصرف آن علاقه مند هستند.

مواد لازم برای چهار نفر: 

680-  گرم سیب‌زمینی خام 

- 225 گرم یا 2 و دوسوم فنجان سیب‌زمینی (پخته شده و له شده) 

- نصف قاشق چای‌خوری نمک 

- 75 گرم یا یک دوم فنجان پنیر پیتزا 

- دو قاشق غذاخوری پیازچه خرد شده 

- فلفل سیاه کمی 

- روغن برای سرخ کردن به مقدار لازم

طرز تهیه:

سیب‌زمینی‌های خام را پوست بکنید و سپس رنده کنید. سیب‌زمینی‌های خام رنده شده را به همراه سیب‌زمینی‌های پخته و له شده و نمک و فلفل، در کاسه‌ای بریزید و خوب با هم مخلوط کنید. 

در ظرف کوچک دیگری پنیر و پیازچه را نیز با هم مخلوط کنید. مقداری از سیب‌زمینی‌های مخلوط شده را به وسیله قاشق در کف دست‌تان قرار دهید و آن را پهن کنید. 

حال یک قاشق مرباخوری از ترکیب پنیر و پیازچه را در داخل خمیر سیب زمینی بریزید و خمیر را روی مواد داخل جمع کنید تا گلوله‌ای خمیری به اندازه تخم مرغ ایجاد شود. 

روغن را در داخل ماهی‌تابه‌ای گود بریزید و پس از داغ کردن آن، گلوله‌های سیب زمینی توپر را داخل روغن به اندازه‌ای سرخ کنید که طلایی شوند. برای سرخ شدن این پاته‌ها، معمولا 10 دقیقه زمان کافی است. 

نکته:

پامپوشکی، به صورت سنتی در داخل آب مرغ پخته می‌شود و به همراه سوپ سرو می‌شود. 

در ضمن، در صورت تمایل می‌توانید به مواد لازم، یک قاشق غذاخوری آرد سفید و یک عدد تخم مرغ نیز اضافه کنید. 

کد خبر 757869
منبع: همشهری آنلاین

برچسب‌ها

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha