چهارشنبه ۱۸ فروردین ۱۳۸۹ - ۰۴:۳۴
۰ نفر

همشهری آنلاین - شهره فرجی: برای تهیه این کیک می‌توانید به جای انبه از موز و یا به صورت نیمی موز و نیمی انبه استفاده کنید.

دسر

زمان آماده سازی: 15 دقیقه

زمان پخت: ‌60 دقیقه

مواد لازم برای 12 نفر:

آرد: 5/1پیمانه

جوش شیرین: 8/1 قاشق چای‌خوری

نمک: 4/1 قاشق چای‌خوری

بیکینگ پودر: 2/1 قاشق چای‌خوری

کره: نصف پیمانه

شکر: ‌یک و نیم پیمانه

تخم‌مرغ: ‌3 عدد

وانیل: نصف قاشق چای‌خوری

خامه زده: نصف پیمانه

انبه: 3 عدد رسیده و پوره شده

طرز تهیه:

• کف تابه را چرب کنید.

• فر را از قبل روی دمای 350 درجه فارنهایت گرم کنید.

• آرد،‌جوش شیرین، ‌نمک و بیکینگ پودر را با هم مخلوط کرده و کنار بگذارید.

• در یک ظرف بزرگ، با استفاده از همزن ، ‌کره و شکر را خوب هم بزنید.

• تخم‌مرغ‌ها را دانه دانه به مخلوط اضافه کنید و هر بار خوب هم بزنید.

• وانیل را به مخلوط اضافه کنید.

• مخلوط آرد را به آرامی وارد مخلوط تخم‌مرغ‌ها کنید.

• پوره انبه را به مخلوط اضافه کرده خوب هم زنید.

• مایه آماده شده را درون تابه‌ای که از پیش آماده کرده‌اید بریزید.

• تابه را درون فر ، که از پیش گرم شده به مدت یک ساعت یا تا زمانی‌که خلال دندانی درون آن فرو کنید و تمیز بیرون بیاید حرارت دهید.

• در 40 دقیقه نخست، درب فر را باز نکنید و پس از آن بگذارید کیک درون تابه 10 دقیقه بماند تا خنک شود.

• کیک را از تابه خارج کرده بگذارید کاملا خنک شود، سپس آن را میل کنید.

کد خبر 104452
منبع: همشهری آنلاین

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار تغذیه و آشپزی

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز