زمان تهیه: 20 دقیقه
زمان پخت: 20 دقیقه
مواد لازم برای اسفنج کیک:
کره بدون نمک 175 گرم
شکر 175 گرم
تخم مرغ 3 عدد هم زده
آرد 175 گرم
مواد لازم برای داخل کیک:
مربای توت فرنگی 3 قاشق چایخوری
خامه دوبل 500 گرم
طرز تهیه:
1- فر را روی درجه 180 سانتیگراد یا 4 گاز تنظیم کنید. دو قالب کیک به قطر 20 سانتیمتر انتخاب کرده، آنها را چرب کنید.
2- کره و شکر را در ظرفی ریخته، آنقدرهم بزنید تا پف کرده و بی رنگ شود، سپس به آرامی تخم مرغ های هم زده را به آن اضافه کنید.
3- آرد الک شده را به مخلوط اضافه کنید و هم زنید، سپس با قاشق مایه کیک را درون قالب ها بریزید.
4- به مدت 20 دقیقه آنها را حرارت دهید، سپس بگذارید سرد شوند و از قالب بیرون آورید .
5- خامه را آنقدرهم بزنید تا سفت و ضخیم شود سپس آن را همراه مربای توت فرنگی داخل اسفنج بریزید.
6- روی کیک به مقدار فراوان پودرقند بریزید و میل کنید.