زمان تهیه: 10 دقیقه
زمان پخت: 15 دقیقه
مواد لازم برای 24 عدد کیک فنجانی:
پودر سبوس: 50گرم
شیر گرم: 75 گرم
زرده تخممرغ: یک عدد
موز: یک عدد
روغن آفتابگردان: 50 گرم
کشمش: 50 گرم
شکر قهوهای: 60 گرم
آرد سبوسدار: 60 گرم
جوششیرین: 2/1 قاشق چایخوری
بیکینگپودر: 2/1 قاشق چایخوری
نمک: 8/1 قاشق چایخوری
دارچین: 2/1 قاشق چایخوری
زنجبیل: 4/1 قاشق چایخوری
طرز تهیه:
1- فر را روی درجه 180 سانتیگراد یا 4 گاز از پیش گرم کنید.
2- 24 قالب کوچک کیک تهیه کرده، درون آنها کاغذ مخصوص کیکپزی را قرار دهید.
پودر سبوس، شیر و موز را با یک همزن با هم مخلوط کنید و 5 دقیقه آن را کنار بگذارید. سپس، آنها را درون یک دستگاه غذاساز همراه با زرده تخممرغ، روغن، کشمش و شکر به مدت یک دقیقه مخلوط کنید، پس از آن آرد، جوششیرین، بیکینگپودر، نمک، دارچین و زنجبیل را به مخلوط اضافه کرده، هم بزنید.
3- با قاشق از مخلوط برداشته، داخل قالبهای کوچک فنجانی بریزید (یک قاشق برای هر قالب) و به مدت 14- 12 دقیقه آنها را حرارت دهید.