مواد لازم برای 4 نفر:
آرد سفید ساده: 125 گرم
آرد مخمردار: 125 گرم
کره: 175 گرم
تخممرغ بزرگ: 3 عدد، هم زده شود.
پوست رنده شده و آب یک لیمو
پودر قند
خامه تازه
طرز تهیه:
• کف یک قالب گود 8 سانتیمتری را چرب کرده و درون آن کاغذ مخصوص کیکپزی را قرار دهید.
• هر دو نوع آرد را با هم خوب مخلوط کنید و کنار بگذارید.
• کره و شکر را خوب با هم مخلوط کرده تا رنگ آن روشن شده و کف کند.
• تخممرغها را در حالی که هم میزنید به مخلوط فوق اضافه کنید.
• آردهای مخلوط شده، پوست رنده شده و آب لیمو را به مخلوط اضافه کرده و خوب هم بزنید.
• مخلوط را با قاشق درون قالبی که از قبل تهیه کردهاید ریخته و آن را درون فر با دمای 180 درجه سانتیگراد به مدت 20 دقیقه یا تا زمانی که یک خلال دندان درون آن فرو کرده و تمیز بیرون بیاید حرارت دهید.
• پس از این که فر را خاموش کردید بگذارید کیک به مدت 5 دقیقه درون قالب بماند تا کمی خنک شود.
• کیک را از درون قالب بیرون آورده و روی صفحه مشبکی قرار داده تا کاملا خنک شود.
• قبل از برش کیک، روی آن پودر قند بپاشید سپس آن را به قطعات مختلف تقسیم کرده و روی آنها خامه تازه بریزید و میل کنید.
www. healthy-cooking-recipes.most-effective-solution.com