زمان تهیه: 20 دقیقه
زمان پخت: 35 دقیقه، به اضافه 5 دقیقه برای سرد شدن
مقدار تهیه: یک کیک به قطر 18 سانتی متری که به 8 تکه تقسیم می شود.
مواد لازم:
150 گرم آرد
یک قاشق چایخوری جوش شیرین
یک قاشق چایخوری بکینگ پودر
یک قاشق چایخوری دارچین
150 گرم شکر
250 گرم هویج درشت رنده شده
100 گرم مغز گردو خرد شده
150 میلی گرم روغن ذرت
2 عدد تخم مرغ هم زده
یک قاشق چایخوری وانیل
برای رویه کیک
50 گرم کره
75 گرم پنیر خامه ای پرچرب
2/1 قاشق چایخوری وانیل
100 گرم خاکه قند
یک قاشق چایخوری گردو خرد شده
طرز تهیه:
1- فر را روی درجه 180 سانتی گراد یا 4 گاز، از پیش حرارت دهید. یک قالب کیک گرد به قطر 18 سانتی متر تهیه کرده و آن را چرب کنید.
2- در ظرف بزرگی آرد، جوش شیرین، بکینگ پودر و دارچین را با هم الک کنید، سپس شکر، مغزگردوها و هویجها را به مخلوط اضافه کنید.
3- روغن ذرت، تخم مرغ های هم زده و وانیل را به مخلوط اضافه کنید و به مدت یک دقیقه آن را خوب هم زنید تا کاملا با هم ترکیب شوند.
4- مایه کیک را درون قالب بریزید و آن را در وسط فر به مدت 30 تا 35 دقیقه حرارت دهید و صبر کنید تا پف کرده و سفت شود. اکنون آن را از فر درآورید و 5 دقیقه کنار بگذارید تا خنک شود
برای رویه کیک
کره را آنقدر هم زنید تا روان شود سپس پنیر خامه ای و وانیل را به آن اضافه کرده و هم زنید. اکنون خاکه قند را به آرامی به ترکیب اضافه کنید و هم زنید.
رویه آماده شده را روی کیک پخش کنید و تکه های گردو را روی آن بچینید.
کیک را به چند تکه تقسیم و میل کنید.