زمان تهیه: 20 دقیقه
زمان پخت: 40 دقیقه
مواد لاازم برای 12 نفر:
شکر: یک پیمانه
کره: یک پیمانه
آرد: 2 پیمانه
بیکینگ پودر: 4 قاشق غذاخوری
آب پرتقال ترجیحا تازه: یک پیمانه
پوست رنده شده سه پرتقال کوچک
تخممرغ: 4 عدد
مواد لازم برای سس:
آب پرتقال: نصف پیمانه
شکر: دو سوم پیمانه
طرز تهیه:
• فر را روی دمای 350 درجه سانتیگراد از پیش گرم کنید.
• شکر و کره را با استفاده از همزن با هم ترکیب کنید.
• تخممرغها را پس از هر بار اضافه کردن به مخلوط، خوب هم بزنید.
• آرد و بیکینگ پودر را به آرامی درون مخلوط بریزید و هم بزنید.
• آب و پوست پرتقال را به مخلوط اضافه کنید.
• مخلوط را درون یک ظرف پیرکس ریخته و آن را درون فر به مدت 40 دقیقه، یا تا زمانی که طلایی رنگ شود، حرارت دهید.
• تا زمانی که کیک درون ظرف خنک شود، مواد سس را با هم ترکیب نموده و آن را به مدت 5 دقیقه بجوشانید.
• صبر کنید تا سس خنک شود سپس آن را روی کیک بریزید.
• روی کیک را بپوشانید و درون یخچال قرار دهید.