زمان تهیه: 20 دقیقه به اضافه 15 دقیقه برای خنک شدن
زمان پخت: یک ساعت و 45 دقیقه
مواد لازم برای تهیه کیک
پودر شکلات 80 گرم
آب جوشیده 300 میلی گرم
کره 250 گرم
شکر 550 گرم
تخم مرغ هم زده 4 عدد
آرد 400 گرم
جوش شیرین یک قاشق چایخوری
بیکینگ پودر نصف قاشق چایخوری
مواد لازم برای رویه شکلاتی
خامه 300 میلی گرم
شکلات تلخ 400 گرم
طرز تهیه کیک
1- فر را روی درجه 180 سانتیگراد از پیش گرم کنید، یک قالب 20 سانتیمتری انتخاب کنید و کف و دیواره های آن را با کاغذ مخصوص کیک بپوشانید.
2- کاکائو را در ظرفی ریخته و به آرامی آب جوش را به آن اضافه کنید و آنقدر هم زنید تا نرم و روان شوند سپس کره و شکر را روی حرارت ملایم قرار دهید تا کم کم ذوب شوند و با هم ترکیب شوند. آنها را از روی حرارت برداشته و بگذارید کمی خنک شوند سپس تخم مرغ هم زده را داخل آن بریزید.
3- آرد، جوش شیرین و بیکینگ پودر را با هم ترکیب کرده و الک کنید و آنها را در مخلوط کاکائو بریزید و آنقدر هم زنید تا روان و یک رنگ شوند.
مخلوط بدست آمده را در قالب هایی که از پیش حرارت داده اید بریزید و بین یک ساعت تا یک ساعت و 45 دقیقه آنها را در فر حرارت دهید و آن قدر حرارت دهید تا وقتی چوب کبریتی را درون آن فرو کنیم و بیرون کشیم تمیز بیرون بیاید.
وقتی کیک پخته شد آن را از فر خارج کرده و بگذارید تا 15 دقیقه در قالبش خنک شود. سپس آن را در ظرف مورد نظر برگردانید و بگذارید کاملا خنک شود.
طرز تهیه رویه شکلاتی
خامه را تا نقطه جوش حرارت دهید. آن را از روی آتش برداشته و به آن کاکائو اضافه کنیدو مخلوط را آن قدر هم بزنید تا کاملا با هم ترکیب شوند سپس بگذارید تا خنک شوند سپس آن را روی کیک بمالید.
بهتر است قبل از میل کردن آن را مدتی در یخچال قرار دهید.