مواد لازم برای 40 قطعه:
شکر: یک پیمانه
پوست رنده شده یک لیمو
آرد: دو پیمانه
بیکینگ پودر: نصف قاشق چایخوری
بادام: با پوست دوم، 150 گرم
طرز تهیه:
• فر را روی دمای 170 درجه سانتیگراد از پیش گرم کنید و درون سینی فر، کاغذ مخصوص شیرینی را قرار دهید.
• شکر، تخممرغ و پوست رنده شده لیمو را درون کاسه بزرگی ریخته و با همزن برقی آنها را با هم خوب مخلوط کنید تا رنگ مخلوط روشنتر شده و غلیظ شود.
• مخلوط فوق را درون مخلوط آرد، بیکینگ پودر و بادام بریزید.[شیرینی بادام سوخته]
• خمیر حاصله را با استفاده از دست، کمی ورز دهید تا نرم شود.
• خمیر را از وسط به دو نیم تقسیم کنید (25 سانتیمتر طول و 5 سانتیمتر عرض).
• خمیرها را با فاصله کنار هم روی کاغذ مخصوص پخت، درون سینی فر قرار داده و آنها را به مدت 25- 20 دقیقه یا تا زمانی که سفت و طلایی رنگ شوند، حرارت دهید.
• خمیرها را از فر خارج کرده و حدود یک ساعت آنها را در جایی قرار داده تا خنک شوند.
• فر را روی 140 درجه سانتیگراد از پیش گرم کنید.
• همانطور که خمیرها در حال خنک شدن هستند، با استفاده از یک چاقوی تیز و نازک، آنها را به ضخامت نیم سانتیمتر برش دهید.
• برشها را روی سینی فر قرار داده و آنها را به مدت 25- 20 دقیقه حرارت دهید و یک بار برگردانید.
• آنها را از فر خارج کرده و بگذارید کاملا خنک شوند.