این ظرفها باید حاوی شیر باید برچسبی داشته باشد که تاریخ انجماد آنها مشخص کرده باشد.
این توصیهها را نیز رعایت کنید:
- هنگامی که ظرف را با شیر پستانتان پر کنید، سر ظرف را 2.5 سانتیمتر خالی بگذارید، تا هنگامی انبساط شیر هنگام یخ زدن از ظرف سرریز نکند.
- هنگامی شیر را درون بخش فریزر درون یخچال قرار میدهید، میتوان آنرا به مدت دو هفته ذخیره کرد.
- هنگامی که شیر را درون یک فریزر کامل ذخیره میکنید، میتواند آنرا برای 4 ماه برای در منهای 17 سانتیگراد ذخیره کنید.
- شیر را در پشت فریزر ذخیره کنید، و نه درون درب آن، زیرا ممکن است شروع به ذوب شدن کند.
- شیری را ذوب شده است، دوباره منجمد کنید. شیر را در طول 24 ساعت از ذوب شدن و درون یخچال قرار دادن مورد استفاده قرار دهید.
HealthDay