مواد لازم:
تره فرنگی / 4 عدد شسته و خرد شده
روغن زیتون / 4 قاشق غذاخوری
پیاز بزرگ / یک عدد کاملا ریز شده
سیر / سه حبه، ریز شده
گوجه فرنگی / یک عدد، خرد شده
کرفس / 4 شاخه، کاملا ریز شده
هویج / 4 عدد، خرد شده
آب / 8 پیمانه
جعفری / 2 پیمانه ، خرد شده
نمک / یک قاشق چایخوری
طرز تهیه:
1- در یک قابلمه، آب را جوش آورده، تره فرنگی را درون آن بریزید و تا 20 دقیقه بگذارید بپزد.
2- به محتوای قابلمه، پیاز، سیر، گوجه فرنگی، کرفس، هویج و جعفری را اضافه کنید.
3- محتوای ظرف را دوباره جوش آورید، سپس حرارت را کم کرده، بگذارید تا یک ساعت بپزند.
4- به مواد داخل ظرف، نمک و روغن زیتون را اضافه کنید.
5- مخلوط را هم زنید تا بهتر ترکیب شوند سپس درب ظرف را بگذارید و تا 30 دقیقه دیگر نیز آنها را بپزید.
6- سوپ تره فرنگی را تا سرد نشده میل کنید.