مواد لازم برای 4 نفر:
هویج: 900 گرم؛ ریز خرد شود.
پیاز متوسط: یک عدد؛ خرد شود.
کرفس: سه شاخه؛ خرد شود.
آب مرغ یا آب حاصل از سبزیجات پخته شده: یک لیتر
سیب متوسط: سه عدد
رب گوجهفرنگی: دو قاشق غذاخوری
برگ بو: یک عدد
شکر: دو قاشق چایخوری
یک چهارم از یک لیموی بزرگ
نمک و فلفل
برگهای کرفس شسته شود و برای تزیین روی سوپ آماده شود.
طرز تهیه:
• کرفس، پیاز و هویج را درون قابلمه بزرگی ریخته و روی آنها آب سبزیجات بریزید و آنها را جوش آورده سپس درب ظرف را بگذارید و با حرارت کم 10 دقیقه آنها را حرارت دهید.
• در این میان، دو عدد از سیبها را پوست کنده و تخمهای آن را بیرون آورده و به قطعات کوچک تقسیم کنید.
• تکههای سیب، شکر، رب گوجهفرنگی و برگ بو را به قابلمه اضافه کرده و بگذارید بجوشند پس از بیست دقیقه برگ بو را از درون قابلمه بیرون آورید.
• در این میان، سیبهای باقیمانده را با پوست به قطعات کوچک تقسیم کرده و درون قابلمه کوچکی بریزید و روی آنها آب لیمو بچکانید و به مدت یک تا دو دقیقه حرارت دهید تا نرم شوند سپس از درون قابلمه آنها را بیرون آورید و کنار بگذارید.
• مخلوط سیب و هویج را با استفاده از دستگاه مخلوط کن و یا با پشت قاشق چوبی به صورت پوره درآورید.
• در صورت لزوم سوپ را دوباره گرم کرده و چاشنی لازم را به آن اضافه کنید.
• سوپ را درون کاسههای مورد نظر ریخته و روی آنها را با سیب های پخته شده و برگهای کرفس تزیین کنید.
نکته: چکاندن آب لیمو بر روی سیبها از تغییر رنگ آنها پیشگیری میکند.
www. healthy-cooking-recipes.most-effective-solution.com