زمان آماده سازی: 10 دقیقه
زمان پخت: 50 دقیقه
مواد لازم برای 4- 2 نفر:
سیر متوسط: یک عدد کامل
گوجهفرنگی بزرگ: 2 عدد
روغن زیتون: 2 قاشق غذاخوری
فلفل قرمز: 4/1 قاشق چایخوری
پاپریکا: یک قاشق چایخوری
پودر گشنیز: 2 قاشق چایخوری
پودر آویشن: 2/1 قاشق چایخوری
آب مرغ یا سبزیجات: 2 پیمانه
پنیر رنده شده پارمسان: 2 قاشق غذاخوری
کره: 2/1 قاشق غذاخوری
پیاز کوچک: یک عدد، خرد شده
نمک و فلفل به اندازه دلخواه
طرز تهیه:
• فر را از قبل روی دمای 400 درجه فارنهایت، گرم کنید.
• سر سیرها را طوری ببرید که اکثر حبهها در معرض دید قرار گیرند.
• گوجهفرنگیها را نصف کنید.
• سیر و گوجهفرنگیهای نصف شده را در ظرف مخصوص فر قرار دهید و روی آنها روغن زیتون بریزید.
• نمک و فلفل روی آنها بپاشید و به مدت 45 دقیقه یا تا زمانیکه سیرها طلایی رنگ و گوجهفرنگیها نرم شوند، آنها را در فر حرارت داده و سرخ کنید.
• پس از اینکه آنها را از فر بیرون آوردید، پوست گوجهفرنگیها را درآورید.
• در یک قابلمه، پیازها را درون روغن، 30 دقیقه یا تا زمانی که نرم شوند سرخ کنید.
• دو پیمانه آب مرغ یا سبزیجات به پیازها اضافه کنید و بگذارید بجوشند.
• سپس، سیر، گوجهفرنگی، گشنیز، پاپریکا، آویشن، فلفل قرمز و آویشن را به درون ظرف اضافه کنید و 3 دقیقه آنها را بجوشانید و هر چند وقت یک بار آنها را هم بزنید و در صورت نیاز نمک و فلفل به آنها بیافزایید.
• قبل از آن که مخلوط را درون دستگاه غذاساز پوره کنید، بگذارید کمی خنک شود.
• پس از پوره کردن، سوپ را در ظرف مورد نظر ریخته، روی آن پنیر رنده شده بپاشید.