سیب زمینی / 3 عدد مکعبی خرد شده
هویج / سه عدد خرد شده
کرفس / سه شاخه خرد شده
شلغم کوچک / یک عدد خرد شده
پیاز / یک عدد متوسط
گوجه فرنگی / یک عدد خرد شده
سیر / 5 حبه خرد شده
نمک / به مقدار لازم
فلفل / به مقدار لازم
طرز تهیه:
1- سیب زمینی، هویج، کرفس، شلغم، پیاز، سیر و گوجه فرنگی را در یک قابلمه بزرگ بریزید.
2- مقداری آب (تا حدی که روی مواد را بگیرد) در قابلمه بریزید.
3- بگذارید محتوای درون قابلمه بجوشد.
4- حرارت را کم کرده و تا یک ساعت بگذارید بپزند.
5- نمک و فلفل را به مقدار لازم به محتوای ظرف اضافه کنید.
6- تا 30 دقیقه دیگر نیز بگذارید بجوشند.
نکته
برای اینکه این سوپ به طعم سوپ چینی نزدیکتر باشد، میتوانید مقداری پودر زنجبیل به سوپ اضافه کنید.