شنبه ۲۴ آذر ۱۳۸۶ - ۱۶:۰۶
۰ نفر

برای درست‌کردن سوپی خوشمزه و مقوی، استفاده از ریشه‌های سبزیجات مختلف فصل – به شرط آنکه به لحاظ طعم و مزه با هم همخوانی داشته باشند – کافی است.

آشپزی

در اینجا، دستور یکی از این ترکیب‌ها که منجر به تهیه سوپی لذیذ و خوشمزه شده است، ارائه می‌شود.

  مواد لازم برای 6 نفر:

- 50 میلی‌لیتر یا یک‌چهارم پیمانه روغن زیتون
- یک عدد کدو حلوایی کوچک (پوست‌کنده و خرد شود)
- 3 عدد هویج (حلقه حلقه شود)
- 2 عدد تره فرنگی (حلقه حلقه شود)
- یک عدد پیاز (به 4 قسمت بریده شود)
- 3 عدد برگ بو
- نصف قاشق چای‌خوری پودر آویشن
- 3 شاخه رزماری
- 5 پیمانه آب مرغ
- نمک و فلفل به میزان لازم
- خامه، برای تزئین
توضیح: شاخه‌های رزماری را از بوته‌های رزماری حیاط خانه یا یکی از پارک‌ها بکنید.

  طرز تهیه:

-1 فر اجاق‌گاز را روی 200 درجه سانتی‌گراد یا 400درجه فارنهایت یا شماره 6 گرم کنید.
حالا کاسه بزرگی آماده کرده و روغن زیتون را در آن بریزید. سپس همه سبزیجات خردشده را به روغن اضافه کرده و خوب مخلوط کنید تا کاملا به روغن آغشته شود. پودر آویشن را نیز روی مواد بپاشید.

2 – سبزیجات را روی سینی فر بریزید و به طور کامل پهن کنید. برگ بو و رزماری را هم روی سبزیجات قرار دهید.

3 – سینی را برای مدت 50 دقیقه یا تا زمانی که سبزیجات پخته شوند، داخل فر قرار دهید. هرچند دقیقه یک‌بار در فر را باز کرده و با قاشق مواد روی سینی را با هم مخلوط کنید. وقتی همه سبزیجات به خوبی سرخ شدند، آنها را از داخل فر بیرون آورده و به قابلمه بزرگی منتقل کنید.

4 – حالا آب مرغ را به این مخلوط سبزیجات اضافه کرده و روی شعله اجاق‌گاز قرار دهید تا به جوش آید؛ سپس شعله را کم کنید و آن را با نمک و فلفل مزه‌دار کنید. 10دقیقه دیگر صبر کنید تا سوپ بازهم حرارت ببیند.

5 – قابلمه را از روی شعله بردارید و کناری بگذارید تا کمی از حرارت بیفتد؛ سپس مواد را داخل دستگاه خردکن یا غذاساز بریزید و آن را به مایه‌ای صاف و غلیظ و یکدست تبدیل کنید.
6 – سوپ را به قابلمه برگردانید و دوباره روی حرارت اجاق‌گاز بگذارید تا داغ شود، سپس آن را به ظرف موردنظر منتقل کرده و با خامه تزئین کنید.

کد خبر 39157

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار تغذیه و آشپزی

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز