درضمن باتوجه به اینکه زنجبیل هم دارد، دیگر لازم نیست نگران سردی حاصل از میگو و ماهی باشید؛ زنجبیل بهعنوان یکی از سبزیجات گرم و پرخاصیت، سردی ماهی و میگو را خنثی میکند.
مواد لازم برای 4 نفر:
- 2 قاشق سوپخوری کره
- 175 گرم پیاز (خرد شود)
- 4 قاشق چایخوری آرد سفید
- یک عدد ترهفرنگی کوچک (حلقه حلقه خرد شود)
- دوسوم پیمانه سرکه سفید
- یک تکه زنجبیل تازه 5/2 سانتیمتری (پوستکنده و خرد شود)
- 450 گرم سیبزمینی ریز (شسته و پوستکنده شود)
- 450 گرم فیله ماهی (از هر نوع ماهی دلخواه)
- 175گرم میگوی ریز (پاک شود)
- 275 گرم کلم بروکلی بدون ساقه
- دوسوم پیمانه خامه
- 6 قاشق سوپخوری پیازچه خردشده
- نمک و فلفل
- 2 پیمانه آب جوشیده
- یک عدد قرص عصاره سبزیجات
طرز تهیه:
1 - قابلمه متوسطی را روی شعله اجاقگاز قرار داده و کره را در آن آب کنید؛ سپس پیاز خردشده را به مدت 3 تا 4 دقیقه در آن تفت دهید. پس از آن، آرد را به پیازداغ اضافه کرده و به مدت یک الی 2 دقیقه دیگر نیز حرارت دهید.
2 - آب، عصاره سبزیجات، سرکه، زنجبیل، تره فرنگی و سیبزمینیها را بهصورت درسته به مواد اضافه کنید و اجازه دهید که جوش آید. سپس در ظرف را بگذارید و مدت 20 دقیقه یا تا زمانی که سیبزمینیها بهطور کامل بپزند، حرارتدادن را ادامه دهید.
3 - پوست فیله ماهیها را کنده و آنها را به قطعات متوسط خرد کنید؛ سپس آنها را به همراه میگو، بروکلی و خامه به سوپ اضافه کرده و با نمک و فلفل سیاه طعمدار کنید.
در طول این مدت، مرتب مواد را هم بزنید ولی هنگام همزدن، مراقب باشید که تکه ماهیها له نشوند. برای پخت ماهی، مدت زمانی حدود 10 دقیقه کافی است.
4 - در پایان، پیازچه خردشده را به مواد اضافه کرده و پس از 3 دقیقه حرارتدادن، سوپ را به همراه نان سرو کنید.